Milyen LEGÁLIS módszerrel tudnám a szomszédban lévő három kutyát kussolásra ösztökélni?
Akkor mondd meg, hogy Te mit tennél. Tavaly amikor épp jött haza a gazdájuk, akkor mondtam neki normális, emberi hangon, hogy figyelj! Beszéljük meg ezt a dolgot, mert az mégsem tartjató állapot, hogy Te tartasz macskát, mi, a szomszédok meg takarítunk utánnuk és szagoljuk a büdöset. (mert hogy baromi büdös, az nem vitás)Erre ő azonnal a "plafonin" volt és elkezdett rikácsolni, hogy mit képzelek én, nem fogja pórázra kötni a macskákat. Mondom Neki: tessék rendes almot venni nekik és akkor oda fognak járni. Már vettem! -jött az újabb rikácsoló válasz. Na mondom : ennek elgurult a gyógyszere. Az egész utca halja, hogy ő üvölt. Akkor közöltem vele, (még mindíg nyugodt, emberi hangon)hogy amenyibe Ő nem oldja meg ezt a problémát, akkor én megteszem majd a magam, egyszerű módszereivel.
Ennek már egy éve és azóta sem történt változás. Mielőtt kimegyek a kertbe, végig kell néznem mindent, nehogy belelépjek, de így is előfordul, hogy egyet-egyet szétkap a fűnyíró. Csak deréktól fölfelé nem vagyok macskaszaros. ...és most képzeld bele magad a szituációba! Na most mondd meg mit tegyek! Kutyaugatással is pont ilyen "jól" haladunk a "jó szomszédi viszony" felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!