Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen LEGÁLIS módszerrel...

Pér kérdése:

Milyen LEGÁLIS módszerrel tudnám a szomszédban lévő három kutyát kussolásra ösztökélni?

Figyelt kérdés
Minden "porszemre" ugatnak, aludni nem lehet tőlük. Azért kell a legális, mert ismerem magam. Ha elkap a hév, berontok a kertbe és erőből nyakonszúrom mindegyiket. De lehet, hogy a gazdáját kéne fölpofoznom, nem is kicsit? (Vicceskedők kíméljenek meg a válaszaiktól, ne raboljuk egymás idejét fölösleges körökkel! ) Köszönettel előre is.
2011. jan. 2. 11:50
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Most itt kapni fogod az ívet, mivel ebben a topicban állatbarátok vannak. Magam is az vagyok, DE átérzem a helyzetedet, mivel itt is ÁLLANDÓAN ugat a szomszéd kutyája. Csak ül, és ugat bele a semmibe. van, hogy már reggel 6kor rákezdi, és egy idő után, akárki akármit mond, kurv@ idegesítő folyamatosan hallgatni. Nem lehet tőle tanulni, pihenni, egyszerűen az idegeire megy az embernek. A szomszédok sz@rnak rá, egész nap nincsenek itthon, ha hazajönnek meg adnak neki enni és annyi. Zárójelben megjegyzem, hogy ők azért kitették a csapdát a macskánknak, mert zavarta őket hogy átjár oda....

Szóval ne a kérdezőt fikázzátok, hanem a kutyák gazdáját, mert nem tudom minek annak kutya, aki b@szik foglalkozni vele és megnevelni!

2011. jan. 2. 12:01
 12/32 anonim ***** válasza:
69%

Aki a gázsprayt javasolta, annak szívből hasonló jókat kívánok.

Egyébként a dolog igen egyszerű. Bekopogsz a szomszédhoz, előveszed a legemberibb mosolyod (persze, ha van), és felveted, hogy roppant módon zavaró, hogy a kutyái folyamatosan ugatnak. Megkérdezed, hogy esetleg tudnátok-e erre valami megoldást találni.

Ha nem megy a dolog, akkor mehetsz a jegyzőhöz.

2011. jan. 2. 12:05
 13/32 A kérdező kommentje:
Az én kutyám tavaly pusztult el, de az nem ugatott "fölöslegesen", mert gombóc korától kezdve arra tanítottam, hogy a szomszéd utcát nem kell védenie, csak a saját revírjét. Meg is tanulta. Nem értem, hogy erre mások miért nem képesek. A szomszéd egész nap itthon van, de ezek szerint nem zavarja.
2011. jan. 2. 12:05
 14/32 anonim ***** válasza:
Merre laktok egyébként?
2011. jan. 2. 12:08
 15/32 A kérdező kommentje:
Szentendre
2011. jan. 2. 12:12
 16/32 A kérdező kommentje:
Nem derült ki a kérdésből: már túl vagyok a "szólok a szomszédnak" projecten. Többször megtettem. Mint ahogy azt is többször szóvá tettem, hogy a 8 macskájából kettő idejár át hozzám üríteni. (kert, garázs, lábtörlő, stb) Most azt csinálom, hogy fölszedem egy lapátra és bedobálom a kertjébe, Ő meg tavasszal majd ad neki a fűnyíróval. Finom lesz remélem. Ennél humánusabb megoldást nem találtam.
2011. jan. 2. 12:16
 17/32 anonim ***** válasza:

Sajnos akkor csak a jegyző marad.

Szokott használni az is,hogy kamuból megmondod a szomszédnak,Te már nem tudsz tovább így élni,eladod a házat,és kifejezetten romáknak,azokkal majd biztos jobban szót ért.Ettől be szoktak tojni,mert (ha ez tényleg igaz lenne),az ő házának értéke a nulla környékére zuhanna,és roma szomszédokat amúgy sem akar senki.

2011. jan. 2. 12:22
 18/32 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Megpróbálok mégegyszer szót érteni vele, aztán jön a hivatalos eljárás. Vérmérsékletemtől függetlenül nem tartozom a rossz szomszédok közé. Az "élni és élni" hagyni elvet pallérozom és eddíg akárhol éltem, mindenhol kifejezetten jó volt a szomszédokkal a viszony. Itt is jóba vagyok mindenkivel, csak ez lóg ki a sorból. De Őrá mindenki fúj, tehát nem bennem van a hiba.
2011. jan. 2. 12:28
 19/32 anonim ***** válasza:

Most jut csak eszembe:ha mást is zavar a kutyák folyamatos ordítása,aláírást is lehetne gyűjteni és így beadni a panaszt a jegyzőnek,mert akkor talán tényleg intézkednek is,ha több embert zavar.

Feltétlenül kérdezz rá,hány kutyát lehet egyáltalán tartani!

2011. jan. 2. 12:32
 20/32 A kérdező kommentje:
Bár már utánnakeresgéltem, de Szentendre specifikusan nem találtam erre vonatkozó információkat. A nagy általánosság az az, hogy lakásban egy kutya és két macska, kertes házban 2 kutya és három macska, amennyibe a kutyáknak megfelelő méretű futóhelyük van. Ezektől el lehet térni helyi rendelkezésekkel. De itt 3 kutya és asszem 6-7- macska van vazze.
2011. jan. 2. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!