Milyen LEGÁLIS módszerrel tudnám a szomszédban lévő három kutyát kussolásra ösztökélni?
Első körben a tulajdonossal kéne beszélned,hogy próbálja a kutyákat a területe olyan részére zárni,ahonnan nem látnak-hallanak mindent,ami az utcán történik.
Ha nem lehet vele normálisan kommunikálni,be kell menni a helyi jegyzőhöz és panaszt tenni,a jegyző illetékes ugyanis állatokkal,állattartással kapcsolatos ügyekben.
Meg kell neki mondani,hogy ez birtokháborítás,a saját otthonodban képtelen vagy pihenni a kutyák miatt,és ezt nem igazán vagy köteles eltűrni.
Dobj át egy petárdát.
Legális nem legális.
Ha láncon vannak,akkor este csak úgy dobd oda,hogy ne sérüljenek meg,viszont azért féljenek is.
Persze ezt olyankor,amikor ugatnak,és nincsenek otthon.
Így nem is bántottad a kutyát,nem lett semmi bajuk,de ha ezt egyszer kétszer eljátszod velük,(persze amikor ugatnak!),biztos veszik a lapot valamennyire.
Egyébként annak is utána lehetne nézni,hogy egyáltalán hány kutya tartható a helyi rendelet szerint.
Úgy gondolom,SENKI nem köteles más elb@szott hülye kutyáit hallgatni egész nap és egész éjjel.
Bármennyire is szeretem a kutyákat,azért az ember az első.
Hagyd már,tudom milyen érzés,mikor a szomszéd kutya állandóan ugat,én is legszívesebben lecsapnám(de nem csapom,és ezután ne gyertek azzal,hogy állatkínzó vagyok,2 kutyám is van,és persze ezt is csak a düh miatt mondjuk,egy állatot sem bántanék):D.
Szerintem meg kéne mondanod a szomszédnak,hogy nagyon zavar a kutyái folytonos ugatása,és hallgattassa el őket.Ennyi,ennél többet úgysem nagyon tehetsz.
Az első válaszolónak: Gratulálok! "Szimpatikus vonás amikor valaki a neten személytelenül irogat, ráadásul a nickje sem publikus. IQ versenyen ne indulj! Nem is állna jól Neked. Ez volt a felesleges kör, amiről beszéltem
A többieknek pedig köszönöm, utánnajárok a hivatalos útnak. (gazdájának már szóltam, semmi nem történt az ígéreten kívül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!