Szerintetek melyik lenne a legjobb kutya nekem?
Amióta élek kutyák vesznek körül, mivel apám foxikat tenyészt.Imádom a kutyákat, rengeteget foglalkozok apám kutyáival.Szeretnék most viszont egy saját kutyát, de nem foxit, mert őket annyira nem szeretem a makacsságuk és szófogadatlanságuk miatt.Nekem az okos, könnyen tanítható, nagy mozgásigényű, szép, nem túl hosszúszőrű, kis-közép termetű kutyák jönnek be.Rengeteget bújtam a kutyákról szóló szakkönyveket.3 kutyafajtáról gondolom azt hogy nekem megfelelő lenne.Ezek pedig a Border Collie, a Róvidszőrű Magyar Vizsla és a Mudi.Igazából nem szeretnék nagyon drága kutyát.A border collie nagyon tetszik mindenféle szempontból, de félek nekem drága lenne.A mudi nagyon-nagyon tetszik, a városunkban van is egy tenyésztő, nem nagy kutya és nem is drága.Vizsla is nagyon tetszik és van egy nagyon jó hely ahol születnek kicsik és egyáltalán nem drágán adják, nagyon jó ismerősöm a szuka gazdája.Akármilyen fajtát választanék, jó helyről származna a kölyök, meg tudom ítélni ezt.Úgyérzem nagyon értek a kutyákhoz, nagyon sok mindent tanultam róluk és nevelésükről az utóbbi 5 évben.Szerintetek melyik kutya lenne nekem a legjobb választás? =)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!