Miért ilyenek az emberek erre felé? Nagyon elszomorító.
Van egy 4,5 hónapos kistermetű kutyám, nagyon szépen sétál, szocializált, fegyelmezett. Mikor viszem sétálni, mindíg szeretne oda menni más kutyákhoz. Ezzel nincs semmi probléma, de mikor a "kedves" gazdi megengedi a kutyámnak, hogy oda menjen elkezdik egymást szaglászni, és mikor kezdenének játszani elzavarnak, hogy "korcsokkal nem engedik játszani". Törzskönyves kutya, minden oltással szóval nem értem miért ilyenek. Kutya oviba még nem mehetünk, egyedül egy kutya van akivel engedik játszani, de ő most beteg és nem jöhet ki. Szegény olyan szomorú ilyenkor. Persze vannak akik egyből elküldenek a búsba, hogy "pláza cica kutyával nem kíván a kutya barátkozni". Ezt is pusztán azért mondják mert én figyelek a kutyám egészségére és adok rá ruhát. Egyszerű barna, nem pedig rózsaszín vagy csilli-villi.
Mit tegyek? Hova vigyem, hogy tudjon játszani más kutyákkal? (Kutyafuttató nincs a környéken.)
Gödöllőtől nem messze lakom.
Köszönöm a kutya sétáltatós ötletet, és a többiek együttérzését is :)
Én ezeket a beszólogatásos kérdéseket soha nem értettem...nekem is ölebem van, és 4 év alatt még soha senki nem mondott semmi bántót.
Azt leszámítva, hogy "vigyázz, torokra megy" De ez nem bunkóság, viszont amikor már 500x hallottam, akkor nagyon unalmas:)
Ne vedd a lelkedre. Ne csinálj belőle "plázakutyát" és akkor jobban meg fogják becsülni.
Egyébként az emberek nagy része alapból tuskó, szóval peregjenek le rólad, amit mondanak, és Te csak szeresd a kutyádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!