Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ilyenek az emberek erre...

Miért ilyenek az emberek erre felé? Nagyon elszomorító.

Figyelt kérdés

Van egy 4,5 hónapos kistermetű kutyám, nagyon szépen sétál, szocializált, fegyelmezett. Mikor viszem sétálni, mindíg szeretne oda menni más kutyákhoz. Ezzel nincs semmi probléma, de mikor a "kedves" gazdi megengedi a kutyámnak, hogy oda menjen elkezdik egymást szaglászni, és mikor kezdenének játszani elzavarnak, hogy "korcsokkal nem engedik játszani". Törzskönyves kutya, minden oltással szóval nem értem miért ilyenek. Kutya oviba még nem mehetünk, egyedül egy kutya van akivel engedik játszani, de ő most beteg és nem jöhet ki. Szegény olyan szomorú ilyenkor. Persze vannak akik egyből elküldenek a búsba, hogy "pláza cica kutyával nem kíván a kutya barátkozni". Ezt is pusztán azért mondják mert én figyelek a kutyám egészségére és adok rá ruhát. Egyszerű barna, nem pedig rózsaszín vagy csilli-villi.

Mit tegyek? Hova vigyem, hogy tudjon játszani más kutyákkal? (Kutyafuttató nincs a környéken.)

2011. jan. 1. 16:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg elszomorító:( esetleg nem tudsz venni mellé egy másik kutyust társnak ketten együtt nagyon jól ellennének?
2011. jan. 1. 16:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Azok, akik az általad leírtak miatt nem engedik a kutyáikat játszani a tieddel,gondolom, ifjú gazdák, kissé ferde értékrenddel. Próbálj meg másfelé keresni játszótársat
2011. jan. 1. 16:26
 3/9 xnorkax ***** válasza:
Biztosan vannak normális emberek a környéketeket, csak még sajna nem találkoztál velük. Légy nyitott! :) Én azt is tanácsolom, hogy esetleg hirdess facebookon vagy iwiwen a környéketekre egy közös kutyasétáltatást. Hátha felfigyel egy normális ember is. :D
2011. jan. 1. 16:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát, nem valami kedves emberek :( Konkrétan merre laksz?
2011. jan. 1. 16:29
 5/9 anonim válasza:
Azért mert mindenhol ilyenek az emberek és ez már nem lesz máshogyan
2011. jan. 1. 16:31
 6/9 A kérdező kommentje:

Gödöllőtől nem messze lakom.

Köszönöm a kutya sétáltatós ötletet, és a többiek együttérzését is :)

2011. jan. 1. 16:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát sok szerencsét neked és a kutyudnak is :)
2011. jan. 1. 16:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg elszomorító! Nekem is kistestű kutyusom van de ilyennel még nem találkoztam. Néhány ember teljesen idióta, ne is foglalkozz velük. Megkérdezhetem milyen kutyusod van?
2011. jan. 1. 17:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Én ezeket a beszólogatásos kérdéseket soha nem értettem...nekem is ölebem van, és 4 év alatt még soha senki nem mondott semmi bántót.

Azt leszámítva, hogy "vigyázz, torokra megy" De ez nem bunkóság, viszont amikor már 500x hallottam, akkor nagyon unalmas:)

Ne vedd a lelkedre. Ne csinálj belőle "plázakutyát" és akkor jobban meg fogják becsülni.

Egyébként az emberek nagy része alapból tuskó, szóval peregjenek le rólad, amit mondanak, és Te csak szeresd a kutyádat.

2011. jan. 1. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!