Miért olyan flúgos a legtöbb (nem mind! ) palotapincsitartó?
a kutya választja a gazdát, vagy fordítva?
nektek mik a tapasztalataitok ezügyben?
Hmm, nekem két kutyám van, mind a kettő eset megtörtént.
Az egyik kutyám egy most 4 éves németjuhász kan. Az alomban ő volt a legkisebb termetű, de ő volt a legpufibb, szinte gurult olyan kis jól táplált volt :) Ő volt a legnyugodtabb is. Amikor elmentem kiválasztani, 7 hetesek voltak, egy hét múlva el is hozhattam őket. Leguggoltam a kölykökhöz, és nézegettem őket, játszottam velük. A kutyám akkor éppen valamit vizsgálgatott, mert az összes kutya ott volt nálam, őt pedig egyáltalán nem érdekeltem. Éppen ezért furcsa módon őt választottam. :) Azóta is hihetetlen jó kutya-gazda kapcsolat van köztünk, nem bántam meg, hogy őt választottam.
A másik kutyám pedig egy most 1 éves boxer szuka. Na ő amikor meglátott, kemény 6 hetesen (ekkor még csak elmentünk megnézni a leendő almot, csak 8 hetesen hozhattuk el, minden hétvégén elmentünk hozzájuk látogatni, nézelődni) a többi kutyán átgázolva szaladt hozzám, beleült az ölembe, nyalogatott stb. Őt hoztam el, tudtam, ő kiválasztott engem.
Szóval minden kutyánál máshogy alakul. Ha kiválaszt - őt hozd el, hisz akkor tetszel neki :)
a mi kutyánkat apám hozta részegen...
de 2-őt hozott, és abból minket ő válaszott :)
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:59
Ó, ne vetítsd ki rám a vágyaid. Sajnálom a kutyádat. :P
Nekem volt palotapincsim.Úgy került hozzám,hogy a régi gazdája éppen a dokihoz akart a vinni,hogy elaltassa az 1 éves pincsit,mert a macskákat jobban szereti,és a kutya tele volt sebekkel..Én elkértem tőle,hogy adja nekem.Kiderült,hogy azért sebes mert allergiás a bolhákra.Kigyógyítottam,és 14 évig élt velem.Annyi szeretetet,örömet kaptam tőle,hogy ha nem lett volna meddő ma is lenne pincsi kutyám.Egyébként mellette volt egy gyönyörű fekete németjuhász kutyám is(Ő kan volt) aki úgy védte a pincsit mintha a kölyke lett volna.Mindenhová együtt mentünk.
Amúgy soha nem voltam flúgos,és akiket megismertem,és pincsijük volt,ők sem voltak flúgosok..Mindenkiben egy jó embert ismertem meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!