Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért olyan flúgos a legtöbb...

Miért olyan flúgos a legtöbb (nem mind! ) palotapincsitartó?

Figyelt kérdés

a kutya választja a gazdát, vagy fordítva?

nektek mik a tapasztalataitok ezügyben?

2011. jan. 1. 15:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Hmm, nekem két kutyám van, mind a kettő eset megtörtént.

Az egyik kutyám egy most 4 éves németjuhász kan. Az alomban ő volt a legkisebb termetű, de ő volt a legpufibb, szinte gurult olyan kis jól táplált volt :) Ő volt a legnyugodtabb is. Amikor elmentem kiválasztani, 7 hetesek voltak, egy hét múlva el is hozhattam őket. Leguggoltam a kölykökhöz, és nézegettem őket, játszottam velük. A kutyám akkor éppen valamit vizsgálgatott, mert az összes kutya ott volt nálam, őt pedig egyáltalán nem érdekeltem. Éppen ezért furcsa módon őt választottam. :) Azóta is hihetetlen jó kutya-gazda kapcsolat van köztünk, nem bántam meg, hogy őt választottam.

A másik kutyám pedig egy most 1 éves boxer szuka. Na ő amikor meglátott, kemény 6 hetesen (ekkor még csak elmentünk megnézni a leendő almot, csak 8 hetesen hozhattuk el, minden hétvégén elmentünk hozzájuk látogatni, nézelődni) a többi kutyán átgázolva szaladt hozzám, beleült az ölembe, nyalogatott stb. Őt hoztam el, tudtam, ő kiválasztott engem.

Szóval minden kutyánál máshogy alakul. Ha kiválaszt - őt hozd el, hisz akkor tetszel neki :)

2011. jan. 1. 15:56
 2/23 anonim ***** válasza:
Hú, bocsi félreértelmeztem a kérdést :) Csak az alkérdést olvastam el figyelmesen..
2011. jan. 1. 15:57
 3/23 anonim ***** válasza:

a mi kutyánkat apám hozta részegen...

de 2-őt hozott, és abból minket ő válaszott :)

2011. jan. 1. 15:58
 4/23 anonim ***** válasza:
Én normálisnak tartom magamat, pedig 2 palotapincsim is van. Tündéri édesek, és a párommal együtt imádjuk őket. Rajtuk kívül még van két nagytestű kutyám is, ők kint vannak az udvaron, amíg a picik szobalakók. Nagyon szeretjük mind a 4-et, de a kicsik közelebb állnak hozzánk, hisz itt vannak a lakásban velünk.
2011. jan. 1. 16:00
 5/23 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:59

Ó, ne vetítsd ki rám a vágyaid. Sajnálom a kutyádat. :P

2011. jan. 1. 16:06
 6/23 A kérdező kommentje:
a többi kutyánál (akár kicsik, akár nagyok) és se igazán tapasztaltam ilyet, hogy több lenne köztük a flúgos gazda típus, mint a nagy átlag között.
2011. jan. 1. 16:11
 7/23 anonim ***** válasza:

Nekem volt palotapincsim.Úgy került hozzám,hogy a régi gazdája éppen a dokihoz akart a vinni,hogy elaltassa az 1 éves pincsit,mert a macskákat jobban szereti,és a kutya tele volt sebekkel..Én elkértem tőle,hogy adja nekem.Kiderült,hogy azért sebes mert allergiás a bolhákra.Kigyógyítottam,és 14 évig élt velem.Annyi szeretetet,örömet kaptam tőle,hogy ha nem lett volna meddő ma is lenne pincsi kutyám.Egyébként mellette volt egy gyönyörű fekete németjuhász kutyám is(Ő kan volt) aki úgy védte a pincsit mintha a kölyke lett volna.Mindenhová együtt mentünk.

Amúgy soha nem voltam flúgos,és akiket megismertem,és pincsijük volt,ők sem voltak flúgosok..Mindenkiben egy jó embert ismertem meg..

2011. jan. 1. 16:25
 8/23 anonim válasza:
27%
Mert eleve csak a lüküttek tartanak olyan állatot
2011. jan. 1. 16:32
 9/23 xnorkax ***** válasza:
37%
Tiszta hülyeség általánosítani. :D A dédipapáméknak is volt palotapincsijük, 15 évig élt és egy tündér volt. Nem volt elkényeztetve, az öreg régimódi volt, tehát az udvaron tartotta. És lám, nem volt egy kényes kutya.
2011. jan. 1. 16:33
 10/23 A kérdező kommentje:
ki mondta, hogy kényes? én azt mondtam akik tartják nagyobb arányban flúgosak, de általánosítani azért nem lehet itt sem, mint sehol sem
2011. ápr. 12. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!