Igaz az, hogy a kuvasz öregkorára a saját gazdáját is megtámadja, úgy megbolondul?
Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 18:21
11/14 anonim válasza:
Köszönöm a lepontozást 10%-ra, ez van, nem tudok vele mit csinálni, kb. 5 éves voltam amikor ez volt, most meg 20 vagyok. És nem láncon tartott, szaporítótól vett kutya volt, hanem tenyésztőtől vettük drágán, gyerekek között nőtt fel és kapott rendesen kaját. Nem tudom egyeseknek mi szórakozása van másokat lepontozgatni, úgy csináltok, mintha nem sajnálnám a kutyát és agyoncsaptuk volna. De ha egyszer állatorvos azt mondta, hogy inkább elaltatja, mint hogy be kelljen zárni és a közelébe se lehessen menni, mert majd széttép minket, akkor mi választása lett volna a szüleimnek? Na mindegy...
12/14 anonim válasza:
Én nem húznám fel magam a helyedben a lepontozáson. :D engem hányszor, de hányszor lepontoztak. :D
Pedig nem vagyok én goromba.. :P Csak néha! :)
Egyébként én egyet értek veled! Sajnos nem a te hibád, hogy el kellett altatni...
13/14 zsuzsabazsa válasza:
Igen nagyjából igaz lehet. Mivel régen falun ahol a portát őrizték és általában láncon "mert ugye a kutya odavaló" szerintük. Csak haszonállatként tartották nem mint társa az embernek és épp ezért leszarták. Nem csodálkozom, hogy megharapja a gazdáját. Én is megharaptam volna.
14/14 Terminaladapter válasza:
Ma láttam egy gyönyörű fehér pulit, le is fotóztam, nemsokára megjött a gazdája, aki ezt mondta: "Nem volt semmi problémám? Mert néha nagyon hülye szokott lenni" Én.elhiszem, azt amit a kuvaszokról mondanak. Ezek a kutyák farkasölésre és terelésre lettek kitenyésztve. Mivel ma már nem tudnak semmit sem megölni, teljesíteni azt amit azt amit az életösztönük paransol bediliznek. Valamikor arról.álmodtam, hogy nemirt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!