A felülbélyegzett törzskönyv mennyit ront a kiskutya értékén?
Mielőtt fedeztetni akarod a szukádat, csináltass neki is tenyészszemlét, ha a kannak nincs, neki is kell, gondolom ha díjnyertes, van törzskönyve.
Ma már csak az nevezheti tenyésztőnek magát, akinek a tenyészkutyái törzskönyvesek, ez a minimum, és van tenyészszemléjük. Ilyen embertől már én is vennék kutyát.
a kannal minden rendben van
a szukát nem akarom sehova vinni, nincs rá keret de amúgy is
csak kíváncsiságból informálódok egyébként
a kannal minden rendben van
a szukát nem akarom sehova vinni, nincs rá keret de amúgy
is
csak kíváncsiságból informálódok egyébként
a szukának sima törzskönyve van
tehát azt tudom, hogy a felülbélyegzett törzskönyv dupla annyiba kerül, de ez a felülbélyegzés az egész almon körülbelül mennyit rontana egy kiskutya árán?
mert ha lenne pár kiállítási eredménye meg tenyészszemléje akkor 80ezer fölött lehetne eladni a kölyköket ezt tudom
de a kérdésem az, hogy így mennyiért lehetne eladni a kölyköket, hogy felülbélyegzett törzskönyvet adok a szuka miatt
Mivel csak és kizárólag hobbi célra tudod eladni öket, így hobbi áron, ami általában a rendes tk-s kutya árának a fele.
Ráadásul a felülbélyegzett tk is rohadt drága. Sokkal jobban kijönnél anyagilag, ha megcsináltatnád a tenyészszemlét. Gondolom Meoe tag vagy, mert akkor 7000 ft a tenyészszemle - 1 tk árán visszajön.
és ha venni akarok egy felülbélyegzett törzskönyvel rendelkező állatot, akkor mi az az ár, amit maximum és minimum elkérhetnek?
50ezer?
az a helyzet, hogy a szuka, amivel tenyésztenék már 6 éves és kitörte egy fogát és nem menne át a tenyészszemlén, és nem azért mert nincs rá pénzem
tisztában vagyok azzal, hogy milyen táppal és hogyan kell etetni a szukát
körülbelül szóval mennyiért tudnám eladni a kölyköket?
árat mondjatok nekem légyszíves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!