Mi a véleményetek a Cerberos kutyaiskoláról? Árak?
Sok-sok kutya köszönheti az életét a Cerberos-módszernek.
Sok olyan kutyát tettek rendbe,akiket már az altatás fenyegetett a viselkedési problémák miatt.
Én a módszert nem is kritizálnám.
Biztos, hogy sok kutya javult már meg.
Csak nekem volt egy nagyon sokkoló élmény, a gyakorlaton amikor az ebek pórázon voltak. És a közelben nincsen másik Cerbi iskola, így többet nem vittem a kutyám.
13:16-nak.
,,Amúgy mostmár külön vannak a félősök és az agresszívak, szóval az előző kommentelőknek jobban kéne tájékozódniuk..."
01-01 09:53 vagyok.
Én ezt írtam:
,,közelben nincsen másik Cerbi iskola, így többet nem vittem a kutyám."
Bővebben kifejtve, csak egyszer voltam, de én nem megyek többet.
Ettől függetlenül biztosan jó a módszer, nekem nem is azzal volt a problémám.
Aszem inkább az egyik kiképző módszere aggasztott de nagyon. :-(
Ám még most is azt tanácsolom a kérdezőnek, hogy látogasson ki egy ilyen rehabra, és ha tetszik, akkor hajrá.
Arra kérlek ha netán húzatja magát a kutyád, akkor a nyakörvénél fogva ne húzd egyfolytában, hanem pici apró éles rántásokat alkalmazz. Így nem fullad meg a kutyád.
Amikor én voltam,és a pórázos gyakorlatra került sor, volt egy közepes termetű jó szőrös kutya.
Olyan 30 fok körül lehetett és hírtelen jött a meleg egyik napról a másikra.
A lényeg, hogy gyakorlat közben, a kutya kifeszítette a lábait, mozdulni se akart. Ám a kiképző csak mondta mondta, hogy menjenek tovább. ( a kutya addig nem csinált ilyet )
A gazda ugye szót fogadott, és húzta a kutyát a folytó láncon, mármint egyfolytában. Egyszer se lazított a nyakörvén. Már lila volt a nyelve, és hörgött a kutya, amikor én már nem bírtam ki szó nélkül. Mondani akartam, hogy fuldoklik a kutya, kicsit álljon le vele, ám a kiképző közbe szólt, és csak azt hajtotta, hogy tovább.
Pár másodperc múlva a kutya kidőlt. Odavitték a vízhez, és fellocsolták, és végre meglazult a folytó lánc.
Ezt nekem nagyon sz...r volt látni hallani....
Ezzel nem akarom elvenni a kedved, csak van ilyen is.
Az a baj, hogy sajnos ilyen buta érthetetlen emberek írnak ide be. Egyszer volt, nem értette meg a lényeget és teljesen mást mond mint ami ott van. Csak gratulálni tudok a butaságodhoz.
Láttam, hogy beiratkoztatok. Nektek mi lett a véleményetek a személyes találkozás után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!