Mi a véleményetek a Cerberos kutyaiskoláról? Árak?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Lehet,hogy egyes kiképzőkkel van a gond,ezért lehet,hogy valakinek bejön,valakinek nem.Mint a gyerekeknél:"ne iskolát,hanem tanárnénit válasszunk":D
Ez a kanna dolog olyan,mint amikor colás flakonba köveket teszel és ha rosszat csinál vagy ugat mellé dobod,aztán abbahagyja és dicséred?
Ezt /is/ próbáltuk már ugatásnál,nem "hatotta" meg,folytatta :D
Érdekes,az én kutyám rettegős pánikbeteg,oszt mégsem lett semmi baja a kannától....
Pedig alapból képes világgá szaladni,ha épp megijed.
Milyen az a pórázon szocializálás? Olyat szoktunk mi is, hogy felnőtt első alkalmas kutya 10 méterest huz először maga után, ugy engedjük a többiek közé.
Nekem a gyenge idegrendszerű kutyákkal kapcsolatban az a véleményem, és ez saját tapasztalat, hogy hordhatod bármilyen jó szocializációs, ill. rehabos csoportba, 100%ra nem fogod tudni rendbe tenni. pl. eljátszik a kutyákkal, de emberek közé nem viheted, vagy forditva. Nem fél attól, ha mellé dobod a kannát, de a klikker hangjától világgá szalad. Ha jó kedve van, megcsinál bármit, ha olyanja, akkor nem tudod kihuzni a házból. Egyszer ilyen, egyszer olyan. Nem tudod sosem biztosan, hogy épp aznap mit produkál. Javitani nyyilván lehet rajta, de tökéletes sajnos nem lesz.
Hát én egyszer voltam egy ilyen rehabos foglalkozáson.
Csak nekem volt egy rossz élményem. Nem a saját kutyámmal, hanem másikkal, de számomra sokkoló volt a látvány.... :-(
A foglalkozás abból áll, hogy a kutyák szabadon vannak, játszanak stb. Persze ha új vendég jön pl. agresszív kutyával azzal foglalkoznak jobban, mert akkor több emberke figyeli a viselkedését, miközben szabadon van az is, szájkosárban.
Azután pórázra teszik a kutyákat, és gyakorlatokat hajtanak végre. Pl. egymás mellett közvetlen elsétálnak a kutyákkal, ha támadni akar az egyik, pl új kutya, akkor fegyelmezik kannával. ( nem colás flakon )
Azután megint szabadon játék, és megint fegyelmezős pórázos gyakorlat. Utána levezetésként megint játék volt. Azután őrző védőztek, de azon már nem vettem részt.
Ha gondolod próbáld ki, lehet nektek bejön a foglalkozás. Ezt a kutyád úgyis mutatja.
Azt nem tom hogy mind problémás volt e mert csak egyszer voltam, de az enyém kutyákkal agresszív, meg volt egy félős kutya. A többit nem ismerem.
Amúgy az én kutyám nagyon bűbáj az emberekkel, csak a kutyákat utálja. Pedig lyány.
ez már önmagában bemutatja a "hozzáértésüket" nem is értem, hogyan gondolja valaki, hogy egy félős kutyával rehabilitálható egy agresszív eb...
szomorú, hogy ilyenek vannak:(
Hát nem tom.
A lényeg hogy szájkosárban el kellett engedni. Az összes kutya el volt engedve. Na és amikor oda jött egy kutya hozzá, és az enyém le akarta támadni, akkor röpült a kanna.
És nem szabad hozzá szólni, ha odajön a kutyám hozzám akkor el kellett lépni tőle, hátat kellett fordítani.
Vagyis a félős kutyával nem nagyon talizott max pórázon a gyakorlaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!