Mi a véleményetek az Alba Dog Centre kutyaiskoláról? Több lent!
Ide szeretnék járni a kutyámmal rehabilitációs foglalkozásra, március 31.én lenne az első nap. Mit gondoltok, érdemes ide járatni? A probléma vele az, hogy domináns más kutyákkal szemben. Ő egy 2éves kan kutya. Itthon már próbálkoztunk kiküszöbölni a problémát, sokat javult, de úgy döntöttünk, hogy sokkal eredményesebb lenne ha látná szakember is.
Jó választás ez a suli?
Ha egy vállalkozás igyekszik a kutyázás körében működni, megfelelő szakemberekkel miért is nem lehetne működtetni?
Nem egy , sem két ember csinálja a felsorolt dolgokat.Egy állatorvosnál sem számít elgondolkodtatónak, ha a rendelőjében működik patika, kozmetika , netán egy shop is.
OFF:
Ninna, amugy nem tudom, hogy miert kell a Cerberost ocsarolni. Semmi baja nem lesz egy dominans kutyanak, ha egy üres kannat odadobsz melle, vagy veletlenül ra. Valahogy ki kell zökkenteni az adott izgalmi allapotabol. A fojtorol meg annyit, hogy a kutya se hülye; ha szepen jön, akkor nem fojtja, ha meg nem akkor csak egy rantas. Nem kell, hogy folyamatosan fojtson.
Amugy kedves kerdezö, menj el, nezd meg es dönts :)
Nincs meg némelyekben a kellő önuralom. Odáig rendben van, hogy a saját iskoláját, oktatási módszerét tartja ideálisnak. onnantól van baj, amikor a többit eleve rossznak, nem követendőnek hangoztatja. Ezt még tanulni kell, hogy nem mondunk véleményt másról, ha nincs személyes tapasztalatunk. De akkor is hangsúlyozni kellene, hogy nekem ez volt a tapasztalatom ezzel és ott.
Tetszik-nem tetszik, az emberek, a módszerek, az iskolák és minden más még nem fekete-fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!