Egy nap 2km seta eleg a kutyamnak?
Szép kutyus.:)
Neked kell látnod, hogyan reagál miután hazaértetek... kényelmes elterül a helyén pihenni vagy látszik, hogy még rajta van a mehetnék, eleven, ugrál még.
A mi német juhászunknak a sima 5 km-es séta önmagában vajmi kevés, ezért futtatással kell levezetnem a felesleges energiáját, főleg ha nincsenek kint a haverjai a töltésen, akikkel egyébként játszana.:)
"Honnan tudod, hogy pontosan 2km-t sétálsz vele? Kilométer számlálod van?"
Létezik egy olyan, hogy:
Én is itt szoktam rögzíteni az érdekes útvonalaimat, ha bringázok vagy a kutyával "új vadászterületre" megyünk. Van km és mérföld számlálója ill. elégetett kalóriát is számol, bár nem bízom a hitelességében.
Kevés kutya futkározik egyedül az udvaron. Viszont mivel nem alszik annyit, mert folyamatosan vannak ingerek, amikre figyelni kell, fittebb, nem tunyul el, emiatt aztán igazából szerintem több séta kell neki, mint a lakáskutyáknak.
De tényleg az akérdés, hogy elfárad-e benne. Ha lógó nyelvvel ér haza, és elfekszik, akkor elég neki. Ha nem, akkor kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!