Elég ha a kutyámnak naponta kb.300 g kaját adok?
Figyelt kérdés
Van egy 10 hónapos keverék kutyám,és minden reggel kb. 300 g száraz kutyakaját adok neki.Nem valami márkásat(általában olcsót).Víz egész nap van neki.Elég ennyi egész napra neki?2010. nov. 27. 10:09
1/11 anonim válasza:
Én azért adnék neki mást is. Nem a mennyiség, hanem a minőség miatt. Mivel az olcsó tápok nem tartalmaznak elég tápanyagot, ezért kutyád vitaminhiányos lehet. Keelene neki még fehérje is. Adj neki néha főtt belsőségeket, májat, darálthúst,főtt tojást, zöldségeket, rizzsel keverve ha van rá lehetőséged. Fontos, hogy megkapjon minden tápanyagot, amire szervezetének szüksége lehet.
ÉLn napi egyszer adok neki tápot, egy étkezésnek meg főtt ételt.ezekből összeállítva.
2/11 anonim válasza:
Húslevest is szoktam adni neki. Ne mindig csak azt a száraz táp legyen előtte!
Néha önthetnél a tápra még valami szaftos konzervet.
3/11 A kérdező kommentje:
igenszoktam neki néha ebéd maradékot de van még egy 5 éves kutyánk is és a maradék mindig az övé.J és amúgy a kutyám 10 és fél kg.
2010. nov. 27. 10:21
4/11 anonim válasza:
annyit kell neki adni, amennyi rá van írva a zacsira az adagolásnál, aztán figyelni, a súlyát ill nézni, hogy az alkata hogy változik, ha hízik nagyon, akkor kevesebbet adsz neki, ha fogy, akkor többet...
5/11 A kérdező kommentje:
hát nem tudom most mértem 3 napja.De amúgy a mellkasa olyan nagy(kövér) a hátsó rész meg a mellkasához képest kicsi.most melyiket kell nézni?
2010. nov. 27. 10:27
6/11 anonim válasza:
A kutya akkor egészséges súlyú, ha gyors lihegéskor kissé áttűnik a szőrön legalább a lengőborda.
8/11 anonim válasza:
Kutya ugy mint a többi ember és minden élőlényeknek vadálatok,macskák,ember,kutya,tengeri vizi élőléynek nővényeknek is kell vitamin ha egészséges vitamin dús nem kap el betegséget
10/11 anonim válasza:
Én NH keverékem 27kg és 7 hónapos . mindent megeszik . Am igazuk van ne csak a száraz legyen azzal a kutya se lakik jól . A száraz az neki olyan mint neked a Tészta ideig óráig elég de utána éhes leszel .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!