Kutyafuttatás kerékpárral, hogyan? Az én kutyámnak nem elég a séta, iszonyúan gyorsan és sokat tud nyargalni.
Ha olyan helyen tudtok menni bringával, ahol nincs forgalom, meg emberek sem nagyon, akkor simán elengedném, és mellettem fusson szabadon. Mármint bringa mellett.
Mert az a baj, ha Téged elrántott, akkor bringával is el fog, ha egy kicsit begyorsul.
Megkérdezhetem, hogy milyen fajta?
Nincs olyan kutyás ismerős, akinek a kutyájával lehetne futtatni?
Szia,
egy fontos dologra hívnám fel a figyelmed. Nem történik persze minden nap baleset, de a kutyafuttatás bringával - főleg pórázon tartott kutyával - rendkívül balesetveszélyes formája a mozgásnak.
Ha most felkészültebb lennék, azoknak az országoknak a neveit is ideírhatnám, ahol ezt törvényileg tiltják is.
Ugyanis egyaránt nagyon veszélyes kutyára, emberre nézve.
Üdv, HajDoktor
előbb a rövidpórázas lábmelletti sétát kell megtanítani neki (és a gazdinak) majd ha ez már tökéletesen megy akkor vedd magad mellé a bicajt és így folytassátok-egyik kézben a kutya a másikban a kerékpár és még mindig séta, hogy szokja az új eszközt, a helyzetet. Amikor már így is jól megy kézbentartható az eb akkor lehet felpattanni a járműre.
Pórázas séta láb mellett -ez az alapja mindennek!
-gondolom ha ez menne lehet a biciklizésre sem lenne szükség-enélkül nem nagyon lehet kutyát tartani...!
/a frizbizés, labdázás az ugyan mozgás de egyben jutalmazás, megerősítés is-nem lehet egy kutya munkavágyát kielégíteni vele-csak egy erős izgalmi állapotban tartod ezekkel, jutalmazod, fixálod a hiperaktív viselkedést. Előbb munka aztán a szórakozás-egy kutya csak ebből ért! ...és minden nap szüksége van a felfedezésre, az irányított közös sétákra nem csak akkor amikor már félig becsavarodott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!