Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyafuttatás kerékpárral,...

Kutyafuttatás kerékpárral, hogyan? Az én kutyámnak nem elég a séta, iszonyúan gyorsan és sokat tud nyargalni.

Figyelt kérdés
..... párom szokta vinni régebben bringával, de ő most sokat dolgozik, nem ér rá, engem meg elhúz, el is estem már. Kertben is sokat mozog, labdázunk, frizbizünk, de nem elég neki. Nincs már ötletem. És nektek?
2011. jan. 19. 14:14
1 2
 11/17 Bányai Károly ***** válasza:
Legelőször Szinák János, őse a farkas; aztán meg Korom Gábor, Neked ugatok c. könyvét olvasd el. Egyedül sem lehetetlen feladat. Oktatók között sok a kókler, aki meg nem az, drága.
2011. jan. 19. 16:29
 12/17 A kérdező kommentje:
Most beszélgettem a párommal és úgy döntöttünk, hogy először is háznál oktatás lesz, utána vinnénk kutyasuliba. Keveréket lehet vinni, vagy csak fajtatisztát?
2011. jan. 19. 16:29
 13/17 Bányai Károly ***** válasza:
Nekünk két keverékünk van, mindkettő kijárta a sulit, ami egyedül arra volt jó, hogy elgondolkodtam rajta, hogy is kéne jobban csinálni. Azért a két könyvet mindenképpen érdemes elolvasni.
2011. jan. 19. 16:40
 14/17 A kérdező kommentje:
Ok. Mindenképpen megveszem.
2011. jan. 19. 16:44
 15/17 hell-ikon ***** válasza:

"Ha most felkészültebb lennék, azoknak az országoknak a neveit is ideírhatnám, ahol ezt törvényileg tiltják is."

Nem kell olyan nagyon messzire menni ezen a téren.

A tavaly érvénybe lépett, módosított kresz kifejezetten tiltja az állatok vezetését kerékpáron ülve. (Valahogy így van meg fogalmazva)

2011. jan. 20. 05:30
 16/17 hell-ikon ***** válasza:

Na még annyit, hogy fenti kresz szabályt sokan nem tudják, vagy ha tudják nem különösebben érdeklik.

Illetve van a harmadik eset -pl. én- aki tudja, de igyekszik olyan területen biciklizni a kutyával, ahol nincs különösebb forgalom és/vagy rendőzi ellenőrzés. (ez gyakran a töltés koronája).

2011. jan. 20. 05:33
 17/17 hell-ikon ***** válasza:
rendőzi - rendőri
2011. jan. 20. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!