Lehet valamit csinálni azzal, aki séta közben biciklivel szándékosan elütötte a kutyámat?
A német juhászomat sétáltattam, póráz rajta, láb mellett jött, a járda szélén mentünk, mellettünk még kb. 2 méter hely volt. Egy fiú jött mögöttünk biciklivel, gyorsított és elkaszálta a kutyámat, majd nevetve továbbment. Tudom ki volt a srác, behajthatom rajta az orvosi költségeket?
A kutyám lábán egy elég csúnya seb lett, mert miután elütötte biciklivel az az eszetlen, szegény a rozsdás korlátnak eset, ami elvágta a lábát(legalábbis szerintem az vághatta el). A sebet össze kellett varrni.
Az orvos 12000 Ft-ot kért, ezt ki akarom fizettetni a sráccal. Van félretéve állatorvosra 60000ft, ha szükség lenne rá, tehát inkább elvi kérdés, mint anyagi. Azt akarom, hogy lássa meg a tettének a súlyát a biciklis fiú. Ennek van hivatalos módja? (Természetesen ettől függetlenül a seb továbbra is kezelve lesz)
Tudod ki az?
Van biciklid?
A többit találd ki...
Első
Igazad van, csak hát érte is annyit adnak, mint egy rendes emberért.
Feljelentheted, de nehéz lesz bizonyítani a történteket.
Beszélgess el vele, vagy a szüleivel, ha kiskorú.
Felteleul jelentsd fel, a rendoregen azta goker parasztot, hogy legyen hivatalos nyoma.
Jardan nem bringazunk.
Szoktasd meg a szajkosarat, es ha legkozelebb is ott a gyokergeczi, engedd el a kutyat, de csakis szajkosarban. Ha kotozkodik, ha nem. Egyszer mar szorakozott vele, erre emlekezett...
Meg jarjatok engedelmessegire es orzo vedore is.
Ne aggodj, a rendorok is utaljak ay ilyen kis gyoker gecziket.
Szerintem is a szülőkkel beszélj, ha azoknak van egy csöpp eszük, akkor segíteni fognak.
Egy kamasz, aki azt gondolja, hogy ő az élet császára, az olyan hülye tud lenni, mint a s*gg:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!