Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy nap 2km seta eleg a...

Egy nap 2km seta eleg a kutyamnak?

Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 12:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
milyen fajta?
2010. dec. 23. 12:51
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Elfárad benne? Mert ha igen akkor igen, ha nem akkor nem.
2010. dec. 23. 13:11
 3/17 anonim ***** válasza:
Milyen fajta ? Mert ha pl 1 angol bulldog akkor bőven elég neki !
2010. dec. 23. 13:18
 4/17 anonim ***** válasza:
Az enyém minimum 10 km-t igényel. Ahhoz képest a 2 ugye nem sok, de ez tényleg függ tőle, hogy milyen fajta!
2010. dec. 23. 13:22
 5/17 anonim ***** válasza:

Igen,igen a fajta,de két fajta se feltétlenül hasonló igényekkel jár.

Amúgy nem tudom ki írta,de annak volt igaza,aki aztírta,hogy :

"Ha elfárad akkor igen,ha nem akkor nem"

Vagy valami hasonlót írt..Az én kutyám például 2 km séta után csak belelendülne a sétába,meg neki inkább a futás,labdázás a fontos,ahol szaladgálni tud,nagy szabad téren/mezőn/futtatón.

2010. dec. 23. 13:52
 6/17 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy pontosan 2km-t sétálsz vele? Kilométer számlálod van? Még szerencse, hogy nem lépésre számolod le.

Az a lényeg, hogy kint legyetek, sokat futkározzon és/vagy sétáljon a kutya. Így mire hazaérkeztek fáradtan döl ki, és te nyugodtan végezheted a dolgodat.

2010. dec. 23. 14:12
 7/17 A kérdező kommentje:
2010. dec. 23. 14:13
 8/17 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem neki elég. Bár a vérmérsékletétől is függ. Nyugisabb típus, vagy "hiperaktívabb"?
2010. dec. 23. 14:35
 9/17 anonim ***** válasza:

Ennek a kutyának már ránézésre látszik, h tuti nem elég....

De ha józan paraszti ésszel belegondol bárki, az még egy pincsinek sem lehet elég. 2 km séta az 20 perc gyaloglás. Az semmire nem elég, nem h lefáradjon. Az én, hasonló testfelépítésű kutyám 10 km futás után nem fáradt. Nyáron, amikor van lehetőség bringázni vagy egész napokat kirándulni, akkor 30 km után már látom rajta h elég. Ezzel nem azt akarom mondani h napi 30 km-t futtasd, de a 2 az semmi. Az annyi mintha téged egy nap kivinnének a sarokra és vissza, mozgás címszóval. Ennek a kutyának legalább 1-1,5 óra (ami km-ben kifejezve legalább 8, de inkább 10) séta/futkosás, labdázás kell. Egy séta alkalmával egy kutya úgyis többet futkosik oda-vissza, mint a tényleges táv, ezért mondtam inkább időben, h mennyit kéne vele menni.

2010. dec. 23. 15:17
 10/17 anonim válasza:

Attól függ mennyire fárad ki az út végén.

Egyébként nagyon aranyos kutyád van.*-*

2010. dec. 23. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!