Melyik a kedvenc kutyafajtád?
Nem csupán fajtanévre vagyok kíváncsi. Miért pont az ,mi fogott meg, mi tetszik a fajtában? Hogyan találtál rá a fajtára, meséld el a történetet! Tartanál ilyen kutyát, vagy volt ilyened? Írj pár sor ismertetőt is a fajtáról.
Csupán kíváncsi vagyok :)

Ha nem láttál még ausztrál juhászt élőben,akkor honnan tudod,hogy az a kedvenced?
Amúgy nekem is ausztrál juhászom van.Kettő is.És egyáltalán nem egyszerű velük.

rottweiler mert mindent megtenne a gazdájáért
az átlag kutyáknál (pl labrador) azt tekinti gazdájának aki eteti, ésha elkerül bármilyen életszakaszában másik gazdához nem sínyli meg, ilyen a német juhász is, nem probléma neki a gazdacsere időközönként ellenben a rottweilerrel, dobermannal -ezek a kutyák depressziósak lesznek a gazdájuk nélkül, főleg a rosszul szocializáltak, úgyhogy gazdaszeretet szempontból nálam előny
bár a német juhászoknál az alkalmazkodó képesség az előny a különféle szervezeteknél

18:52 .. Ugye neked soha nem volt labradorod? :)
Első

beagle,labrador,vizsla,tacsko,golden rteriever <--- ők azért mert aranyosak és jó gyerekszerető jelző profi vadász kutyák
németjuhász,amerikai staffordshire terrier,(mopsz,spánielek,)mudi,pumi ezek néhányuk jó őrző védők és megvédik gazdáit vagy a gazdáját sétáltatáskor szituáciokor veszélyesh elyzetekkor.
Nekem lesz 1 németjuhász vagy 1 labrador keverékem menhelyről 3 keverék lány kutya ja meg néhány fajtának keveréke is tetszik mert okosabb mind kettő faj tiszta jellemét magánhordozva jó példa agiliti munka kutyaként keverék mix kutya is jó

sok kutyafajta van amit szeretek!
-svájci fehér juhászkutya
-akita
-cocker spániel
-cavalier kings charles spániel
-havanese (a kis termetűek közül csak ő jöhetne szóba)
-magyar vizsla
de a nagy szerelmeim a pumi puli mudi!!!!ők a kedvenceim!!

20.41-es vagyok az elfelejtettem leírni h miért a pumi puli mudi a kedvenc kutyafajtám
rengeteg jót hallottam róluk a hűségükről az intelligenciájukról és szerintem gyönyörűek és tényleg a magyarság kincsei, magyarok öröksége ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!