Mivel etessem tacskóbénulásból felgyógyult kutyimat?
Figyelt kérdés
?ég év elején volt a betegsége amiből szteroidos kezelésből 80-90%-ban felépült. Én a "Pro Plan Senior Original" tápot néztem ki, de szívesen elfogadok más ajánlatot is. Lényeg, hogy konkrétan a táp konkrétan izületi/mozgás szervi betegségekhez legyen igazítva. Esetleg szívesen venném olyan "normál" akár emberi fogyasztásra is alkalmas ételek példáját is, ami segítene a kutyimon.2010. dec. 21. 15:53
1/4 anonim 

válasza:

Adjál neki zöldkagyló étrend kiegészítőt. Az orvosod nem mondta el, mivel tudod segíteni a kutyád életminőségét?
2/4 anonim 

válasza:

szia! trovetnek van gyógytápja izületi problémás kutyusoknak
3/4 anonim 

válasza:

Szia,
én a Royal Canin tacskótápot néztem ki, de baromi drága. Abban van valami speckó porcerősítő.
Azt hiszem a Bento Kronen-ben van még, de nézz azért utána. Én most az állatorvos tanácsára humán homeopátiás Nox Vomica-t adok neki (heti 1x3), szerencsére tünetmentes.
Még hasznos lehet a zöldhéjú kagyló kivonat, de azt nem tudom miben lehet, külön viszont biztos lehet kapni.
Nálunk tavaly volt taccsnak sérve. Szerencsére ő teljesen felépült. Nálatok mit jelent a 80-90%? Milyen tünetei maradtak?
4/4 anonim 

válasza:

Az én fájós lábú kutyám ezt eszi:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!