Kopi07 kérdése:
Miért nem ugat a fél éves boxer idegeneket?
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 11:53
1/9 anonim válasza:
Talán emrt egy kedves, barátságos embercentrikus fajta...
2/9 anonim válasza:
Aki mindamellett fél éves. Védőösztönös viselkedés, majd mostanában fog elkezdeni kialakulni, és 2 éves korára fejlődik ki. Addig max zsákmányt ugat.
3/9 anonim válasza:
Mert még kölyök, mindemellett lehet, hogy nem az vakkantós típus. Nekem is van két kutyám, az egyik a legkisebb zajra vakkant, a másik akkor sem szólalna meg, ha a házat vinnék el mellőle. Egyébként ez elég érdekes cikk az ugatásról :
4/9 anonim válasza:
Azért mert még kölyök, nekem is van egy boxerem ő 2 évesen kezdte el az embereket ugatni (bár ez is túlzás, mert inkább vakkant egyet-kettőt és kifújt) általában kutyákat, macskákat, részegeket, c...nyokat azokra nagyon pikkel. Úgyhogy még várj ezzel,majd szépen fokozatosan kialakul nála.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2010. dec. 21. 07:16
6/9 Super Pushy válasza:
Mert már mindenkit ismer!
:)))
7/9 anonim válasza:
majd fog biztosan nekem németjuhászom volt az se akart megszolalni semmi pénzért aztán idösebb lett és minden kis zajért jelzett(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!