Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vertétek már meg a kutyátokat?

Vertétek már meg a kutyátokat?

Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 21:21
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
66%
22:13 Te jó ég!! :O Félájultra verted? Azért ez már durva, már egész fiatalkorába elkellett volna fojtani az agresszióját, hogy ne történjen ilyen, egyértelműen a kutyád a főnök, te csak utána következel.
2010. dec. 19. 22:17
 12/40 anonim ***** válasza:
83%

Támogatom a 22:05-öst, nem veszem be ezt az álszent dumát.

Nekem van 3 kutyám. 2 ebből vadászkutya, apám néha viszi őket vadászni, ezért fontos a fegyelmezetség.

A 3. is úgy lett nevelne, hogy szót fogadjon.

DE,

ha elkezdenek marakodni még az ilyen kutyákat se lehet hangos szóval szétválasztani, egyszer rákell csapni a seggükre határozottan.

Inkább egyszer megcsapom a seggüket, mint hogy összemarják egymást...

A kutyák se fagyiból vannak, hogy elolvadjanak egy megérdemelt ütéstől.

LEHET SZIDNI ÉS HÍVNI AZ ÁLLATVÉDŐKET... -.-˝

2010. dec. 19. 22:22
 13/40 anonim ***** válasza:
56%

Nem hiszem el, hogy itt még soha senki nem ütötte meg a kutyáját egyszer sem.

Indokolt esetben én is adtam már a seggére egyet a kutyámnak. Ettől nem tartom állatkínzónak magamat. Engem is vágtak pofán kiskoromban amikor nem viselkedtem még sem lett semmi bajom. Hidd el a kutya tudja, hogy megérdemelte és azért kapja.

Kevés dolog van ami miatt adtam már neki seggbe pacsit, de az tényleg indokolt volt.

2010. dec. 19. 22:24
 14/40 anonim ***** válasza:
25%

És különben is szerinted ezek a TV-s "kutyakiképzők" (caesar milan stb..) sohase ütik meg a kutyájukat?

Nagyon elvagytok tévedve, és ilyeneknek nem való a kutya.

2010. dec. 19. 22:27
 15/40 anonim ***** válasza:
57%

Én nem a seggre pacsin akadtam ki...hanem azon,hogy idejön büszkélkedni azzal,hogy ő huu félig agyonverte a kutyáját és az milyen jóó dolog!!!

...

2010. dec. 19. 22:27
 16/40 anonim ***** válasza:
45%
a "félájultra" eléggé túlzás, de azon nem csodálkoznék hogyha ezt a venomancert egyszer kutyák tépnék meg
2010. dec. 19. 22:30
 17/40 anonim ***** válasza:

Az igazság az,ha lett volna bármilyen jele előzőleg a dominanciaproblémának,máshogy oldottam volna meg,nem engedtem volna a helyzetet a támadásig fajulni.

Szépen működött a kutya,míg egyszer le akartam zavarni az ágyról és nekem jött.

Kézzel elvertem,mondjuk én nem félájultra,és még közben is támadott.

Azóta nincs gond vele.

2010. dec. 19. 22:34
 18/40 anonim ***** válasza:

22.13 vagyok, aki félhülyére verte a kutyáját.

Nincs kutyám sajnos, két cicám van akik a takarómon (rajtam) aludnak.

Tagja vagyok egy állatmentő alapítványnak, SOHASEM bántanék állatot, csak kiváncsi voltam egy-két reakcióra. Bocs!

2010. dec. 19. 22:34
 19/40 anonim ***** válasza:

Engem ne mfognak kutyák megtépni..nem tudom miről beszélsz....

Nagyon is jól értek a kutyákhoz.Rengeteg kutyát képzeztem már ki és remgeteg gazdával dolgoztam már együtt.

Szóval sajnálom ha elkeserítenek,de én leszek a legutolsó akit a világon valah akár megkap egy kutya....

Kár,hogy idd Mo.-on a gazdág nagy része ilyen beszűkűlt látókörű.....és nem képes elfogadni,hogy kutyát normálisan is leeht nevelni nem pedig verve!!

Szerintem meg pont Te leszel az aki egyszer kifog egy kutyát aki soha nemfekszik le,soha nem adja meg magát,mert bizony vannak ilyen ebek!!!Garantálom,hogy szétfog marni!^^

2010. dec. 19. 22:35
 20/40 MME ***** válasza:

Nekem kellett már, egy kutyát, amit el szoktam vinni sétálni. Rászokott arra, hogy kiszökik otthonról, és a kapunkban fekszik egész éjjel, és várja, hogy mikor indulunk el vele bulizni :/

Na ezt a kutyát nem lehet lerázni, bármeddig megyek a sajátommal, követ minket, ami azért nem jó, mert az a kutya csak a családjával és velem jófej, egyébként egy domináns dög, és mellé 60 kiló. Az egyik utcában csúnyán elkapott egy vizslát, ami a kutyám másik haverja volt egyébként, akkor szereztem az első igazán csúnya harapásaim a karomra, mert elég heves volt a harc, alig bírtam elkapni a grabancát, hogy leszedjem a vizsláról. Akkor kapott néhány sallert. Fél órára rá egy másik utcában nekirontott egy biciklisnek. Akkor alaposan megrángattam és hanyatt vágtam. Azóta mellettem nem rendez jeleneteket (kivéve kutyákkal sajnos).

Egy ideiglenes kutya meg az enyémet akarta elkapni, és sajnos nem tudtam mit csinálni, csak a lábam volt szabad, de azt izomból meglendítettem... Máskülönben biztosan nem rúgtam volna meg kutyát. De mondjuk amekkora darab volt az is, max. jelzésértékűnek ment el nála, még ki se billentettem az egyensúlyából.

2010. dec. 19. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!