Vertétek már meg a kutyátokat?

Mit értesz verés allatt??
Én semmilyen módon nem bántom őket.

SOHA...minek?Semmi értelme csak a saját tenkitélyemet rombolnám előtte ráadásúl a bizalma is megingana irántam.
Mamár sokkal kultúráltabb módszerek vannak kutyanevelésre szerencsére.

Én is abból tanultam, hogy apám vert :D
Amúgy...
Két kutyánk van. Az egyiket én neveltem, a másikat a bátyám. Az én kutyám tökéletesen jól nevelt, és szó nélkül tudja, mit szabad és mit nem. Az övé 1 év kutyasuli után is engedetlen, izgága volt. Nem lehetett sétálni vinni, semmit. Aztán bátyám fősulira ment. 2 hét után úgy megneveltem a kutyust, hogy póráz nélkül jön mellettem, csak azt lesi, mit kérek tőle. Igen, amikor már minden kötél szakad, szoktak kapni. Mert másból nem tanultak. De imádom őket és nem haragszanak rám :D

Hát gratulálok..neke aztán való kutya...képzelem milyeneket kaptak ha két hét után egy izgága kutya full fegyelmezett lett....
A kutyaiskola akkor ér valamit ha a kutya gazdája otthon is gyakorl ak utyával mindennap.
Én kutyaiskolás vagyok,itt a környéken jópáran nem.Meg is látszik.......agresszív ,verekedős,életveszélyes kutyákkal van tele a környék sajnos...

Jajj, ez a sok kamus ember!!!
Nekem ne akarja senki se bemagyarázni, hogy egyszer sem ütött egy nagyot a kutyája seggére!!!
Ez kb. olyan, hogy itt az oldalon mindenkinek (fiúnak /férfinek) 20cm-es farka van...
ja persze.... 23/N

Én már döngettem el a kutyámat,mikor nekem akart jönni.
Nem bántom semmi másért,de hogy betámadja a gazdáját,az már túlzás.Azóta nem csinálja.
Egyébként több kiképző mondta,ha egy kutya a gazdájára támad,nagyon el kell verni.
Semmi gond nem volt előtte vele,teljesen váratlanul történt.

22.05-ösnél a pont!
Én félájultra vertem a kaukázusimat, mert rátámadt egy vendégre. Amúgy is a bögyömben volt, mert nem egészen fogadott el falkavezérnek, nem éreztem a feltétlen megalázkodást, ha vertem kapkodott a kezem után stb.
Ha elverted, jól tetted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!