Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vertétek már meg a kutyátokat?

Vertétek már meg a kutyátokat?

Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 21:21
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
51%

Mit értesz verés allatt??

Én semmilyen módon nem bántom őket.

2010. dec. 19. 21:23
 2/40 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen durva verésre gondolok (bár arra is). Pl. ha rosszul viselkedett rácsaptál erősebben stb.
2010. dec. 19. 21:25
 3/40 anonim válasza:
83%
Soha, de egyszer beleharaptam... Gondoloom azt jobban érti. :) De akkor nagyon szófogadatlan volt és megijesztett.
2010. dec. 19. 21:25
 4/40 anonim ***** válasza:
49%

SOHA...minek?Semmi értelme csak a saját tenkitélyemet rombolnám előtte ráadásúl a bizalma is megingana irántam.

Mamár sokkal kultúráltabb módszerek vannak kutyanevelésre szerencsére.

2010. dec. 19. 21:26
 5/40 anonim ***** válasza:
72%

Én is abból tanultam, hogy apám vert :D

Amúgy...

Két kutyánk van. Az egyiket én neveltem, a másikat a bátyám. Az én kutyám tökéletesen jól nevelt, és szó nélkül tudja, mit szabad és mit nem. Az övé 1 év kutyasuli után is engedetlen, izgága volt. Nem lehetett sétálni vinni, semmit. Aztán bátyám fősulira ment. 2 hét után úgy megneveltem a kutyust, hogy póráz nélkül jön mellettem, csak azt lesi, mit kérek tőle. Igen, amikor már minden kötél szakad, szoktak kapni. Mert másból nem tanultak. De imádom őket és nem haragszanak rám :D

2010. dec. 19. 21:33
 6/40 anonim ***** válasza:
32%

Hát gratulálok..neke aztán való kutya...képzelem milyeneket kaptak ha két hét után egy izgága kutya full fegyelmezett lett....

A kutyaiskola akkor ér valamit ha a kutya gazdája otthon is gyakorl ak utyával mindennap.

Én kutyaiskolás vagyok,itt a környéken jópáran nem.Meg is látszik.......agresszív ,verekedős,életveszélyes kutyákkal van tele a környék sajnos...

2010. dec. 19. 21:42
 7/40 anonim ***** válasza:
51%
Alapból nem bántom a kutyámat de volt már egyszer hogy kapott egy grabancrázást, mert a macskát elakarta kapni. Amúgy ha rajtakapom, hogy valami rosszat csinál elég ha csak erélyesen rászolok, hogy NEM! És így tudja abba kell hagynia amitt épp működik :)
2010. dec. 19. 22:03
 8/40 anonim ***** válasza:
63%

Jajj, ez a sok kamus ember!!!

Nekem ne akarja senki se bemagyarázni, hogy egyszer sem ütött egy nagyot a kutyája seggére!!!

Ez kb. olyan, hogy itt az oldalon mindenkinek (fiúnak /férfinek) 20cm-es farka van...

ja persze.... 23/N

2010. dec. 19. 22:05
 9/40 anonim ***** válasza:
38%

Én már döngettem el a kutyámat,mikor nekem akart jönni.

Nem bántom semmi másért,de hogy betámadja a gazdáját,az már túlzás.Azóta nem csinálja.

Egyébként több kiképző mondta,ha egy kutya a gazdájára támad,nagyon el kell verni.

Semmi gond nem volt előtte vele,teljesen váratlanul történt.

2010. dec. 19. 22:11
 10/40 anonim ***** válasza:
27%

22.05-ösnél a pont!

Én félájultra vertem a kaukázusimat, mert rátámadt egy vendégre. Amúgy is a bögyömben volt, mert nem egészen fogadott el falkavezérnek, nem éreztem a feltétlen megalázkodást, ha vertem kapkodott a kezem után stb.

Ha elverted, jól tetted!

2010. dec. 19. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!