Hogyan kérjem el a kutyust?A szomszédban meghalt egy idős asszony, annak volt egy kutyája. Fiatal házaspár költözött oda, a kutyát is örökélték.
Viszont azt vettem észre nem jól bánnak vele. Régen életvidám volt, van, hogy hetegig nem is lehet látni, és iszonyatosan sokat vesztett a súlyából. Egyébként egy kistermetű, fekete kutyáról van szó.
Szeretném elvinni onnan, valahogy kimenekiteni. Az ilyen nem gazda, gondolom ők sem akarták, csak igy alakult.
Segitségüket kérném, hogyan kérhetném el tőlük, hogy ne sznvedjen szegény. Önök ilyen estben hogyan cselekednének?
Még nem beszéltem velük soha.
Válaszukat előre is köszönöm.
Jó estét mindenkinek! Elmentem, sajnos nem sok sikerrel jártam. Az egész úgy kezdődött, hogy volt kinn egy ember az udvaron. Köszöntünk neki(mert ketten mentünk), felnézett ránk, és csinálta tovább a dolgát, ügyet sem vetett ránt, ezután jött mégegy fiatalember, az sem akart túlzottan odajönni hozzánk, pedig még nem is mondtuk, miért jöttünk. Nem túl kedves volt a fogadtatás, ami azt illeti. Elmondtuk neki miért jöttünk, mondta, hogy a gazdával beszéljünk (mármint a ház tulajdonosával, ők ezek szerint bérlik). Kaptunk egy telefonszámot, és egy keresztnevet, mint kiderült a szám nem volt jó, ezért később ismét elmentünk. Ekkor már egy nő jött ki hozzánk, ő valamennyivel kedvesebb volt. Neki nem volt meg a gazda telefonszáma, és azt mondta, hogy a vezetéknevét sem tudja.
Megadtam neki telefonszámomat, hogy hivjon, ha hazaért a férje, és ismét le tudjuk ellenőrizni a számot, amit adott, talán elértettük egymást. Úgyhogy most várom a telefont, kiderül kapok-e hivást, remélem igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!