Itt mindenki csak a csomagoláson lévő etetési útmutató szerint tudja etetni a kutyáját?
Te tudod mennyi a kutyád energia szükséglete és tudod h mennyi van annak a tápnak 100 g-jában amit a kutyádnak adsz? És ha egy másik fajta tápot adsz neki?
Kell a támpont. Ennyi. Utána mindenki eldöntheti h marad-e annál az adagnál vagy növeli, esetleg csökkenti azt.
Nem.Én nem ez alapján etetem.
De Mikor megkaptam az első kutyámat akkor nem tudtam, hogy mennyit adjak neki.
Megkérdeztem itt.
Megnéztem a csomagoláson.1 hónapig a szerint etettem, de utána már rájöttem a kutyám igényeire.
Mit mondasz egy kezdő kutyásnak?
Azt biztos nem, hogy Amennyit megeszik, mert egy kölyökkutya képes hányásig tele enni magát.
Kezdőknek ezt ajánlják.
Aztán majd ráéreznek, hogy az Ő kutyájuknak mik az igényei.
Amúgy miért vagy felháborodva?
Te rögtön tudtad,hogy mennyit adj a kutyádnak?
Szerintem az csak tájékoztató, nyilván nem minden kutya mozog éppen ugyanannyit, ergo nem ugyanakkora a tápanyagigénye sem. Én annyit adok, hogy a blöki jóllakjon és nem törődök különösebben a tájékoztatóval. Ha úgy látom, hogy sokat evett, a következő napokban kicsit többet mozgunk. Egy kutyám sem volt sosem elhízva és emésztési gondjaik sem voltak.
Magamnak sem számolom a kalóriákat és a miligrammokat egész nap, ha este még megéhezek, hát eszek valamit. Miért tenném ezt a kutyámmal?
utolsó vagyok.
És jobb megelőzni a balesetet!Inkább ezt ajánljuk nekik( kezdő kutyásoknak) Mint-semhogy : Adj annyit amennyit megeszik! Sok kiskutya belehalt már ebbe.Vagy komoly betegsége lett!
18:05 vagyok!
Én voltam a 2 18:03-as
Nem vagyok felháborodva, csak sokan ezzel jönnek, amikor itt feltesz valaki egy kérdést. Ezzel csak az a bajom, hogy sok ember hajlamos szigorúan betartani az etetési táblázatban leírtakat (leméri a 225grammot) és figyelmen kívül hagyják, hogy minden kutyának más az energiaszükséglete.
Amúgy sosem ez alapján etettem a kutyámat, mert 20 éve voltak először kutyáim, akkor még nem voltak ilyen útmutatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!