Van 1 kutyám nagytestű (goldi) mikor van az az idő amikor nagyon megnőnek? (kamaszkor féle) nekem ma lett 6 hónapos a kutyám
Figyelt kérdés
köszi2010. dec. 4. 11:44
1/5 anonim válasza:
Mire gondolsz konkrétan? Hogy mikor lesz láthatóan nagyobb termetű egy kölyök? :) Ha ez a kérdés, akkor te igazából ne nagyon veszed észre, hogy nőtt, inkább csak azok, akik ritkábban látják. :)
Ha pedig az, hogy mikor éri el a valódi magasságát, akkor 1 - 1,5 éves korukra. :)
Még van ideje nőni
2/5 A kérdező kommentje:
mikor nő nagyot a kutya.
igaz hogy nagy csak sose veszem észre ha nő
2010. dec. 4. 12:55
3/5 anonim válasza:
én fényképeket csináltam róla 4-6naponta ugyan olyan szögből amikor már van 10-15képed észreveszed mennyit nőtt :)
4/5 anonim válasza:
Hát igazából szerintem arra gondolt mikor megnyúlik?! Az már megtörtént csak nem vetted észre.
Nekem magyar vizslám van olyan 5hósan kezdett a lába viccesen megnyúlni.
Aztán hozzá erősödött, Magasságra kb.: 10hós koráig nőtt, mondjuk hogy egyéves kora óta nem nőtt magasságra, csak meg"emberesedett".
5/5 anonim válasza:
Az én kutyám egy Labrador és Golden keverék és már nagyon nagy ha még fog nőni óriás lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!