Mi lehet a kutyámmal? Csak a kamaszkor vagy elrontottam valamit?
Bolognese kiskutyám lassan 8 hónapos, és mostanában teljesen be van dilizve. Megint bepisil néha, pedig már 3 hónapos kora körül szobatiszta lett, újra harapdál, pedig arról is hamar leszokott, nem fogad szót( ha valami rosszat csinál és rászólok, rámugat, aztán csinálja tovább)
A dolog 1-másfél hónapja kezdődött, mikor új barátom lett, és igazából csak akkor rosszalkodik, ha ő is velünk van(nem tudom, hogy van-e összefüggés). Arra is gondoltam, hogy zavarja, hogy nem csak vele foglalkozok, de amúgyse foglakozok vele egesz nap( de azért foglakozok vele eleget), ha nincs itt a barátom, és olyankor elvan.
El vagyok keseredve, eddig olyan jó kutyus volt, még kölyökkorában se rongált meg semmit, szófogadó volt, most meg állandóan rosszalkodik, ugat, harapdál, bepisil, nem tudom mihez kezdjek vele.
Bárki tanácsát, véleményét szivesen fogadom
19/L
Féltékeny:) Komolyan. Ne a fiuval foglalkozz, hanem vele.:)
A barátod mennyire van el a kutyussal? Esetleg ha beiktatnátok közös sétákat, talán belenyugodna:)))
Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy látja rajtad mennyivel sokkal jobban érdekel téged a srác. Aztán mivel a gazdi nem figyel, szabad a pálya, azt csinál amit akar.
Így akarja a figyelmedet elterelni a róla. Az sem kizárt, hogy lemásolja a te lelki állapotodat. Olyan nyugtalan és zavart vagy a jelenlétében, csak nem belezúgtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!