Most mi a baja? Valamit nagyon elrontottam?
Kutyám eddig mindíg minden kutyával jól kijött, tehát ha megkérdeztem a másik kutya gazdiját, hogy ode-e mehet az enyém és mondták, hogy igen örömmel odament. Ezen a héten meg ugyan úgy jártam el mindt szoktam (megkérdeztem stb...) Mikor odaértünk a kutyám kb. 3 cm-től el akart rohanni. Ma is találkoztunk 2 kutyával is, de ő inkább kiugrott volna a bőréből minthogy odamenjen.
Semmi előzmény, rossz emlék nem volt benne. Nem tüzel még. Semmi ötletem sincs, hogy mi lehet.
Volt egy nagyon jó barátja, hát amikor odavittem azt hittem lesül a képemről a bőr amikor így elkezdett cirkuszolni.
Szóval?:D
Nem lehet hogy valami rossz élmény érte? Esetleg verekedett más kutyával? Mennyi idős a kutyád? Lehet hogyha még fiatal kb. 8-9 hónapos akkor csak most próbálja ki magát a többi kutyán. De ha nagyobb akkor valami rossz élménye lehetett.
Szóval ha fiatal akkor kisebb korában még engedékenyebb volt . De most már a dominanciáját akarja kimutatni.
teljes mértékben egyetértek az elöttem szólóval !
csak tesztel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!