Mi a véleményetek erről a Magyar Vizsláról?
Szia!
Nagy vizslás vagyok, gratulálni tudok a kutyushoz!
Nagyon szép fejformája van, testalkata is erről a képről nézve fejlett, szép izomkockái vannak, látszik hogy szín izom a kutyus :-) A lába egy kicsit kifelé áll a képen, hogy megállapítsam, hogy ez most véletlenül rossz leülés, vagy más gond, ahhoz látnom kéne, de nem hiszem hogy gond lenne, az enyém is szokott néha ilyen hülyén leülni.
Egyébként szép kutyus, izmos, a feje, fülei is nagyon aranyosak, arányosak a kutya méreteihez a testrészei!
Gratulálok hozzá, és sok örömet kívánok nektek együtt!
Egyébként mennyi idős?
Szia!
Nagyon szép, Jó kiállású kutyus!Látszik rajta, hogy izmos, szép a testfelépítése.Igen előzőnek igaza van, a lába tényleg egy kicsit kifelé áll.de az én kutyulim is szokott ilyen nagyon furcsán ülni.
Jó izmos, de viszonylag karcsú.
Milyen idős? Hogy hívják?
Van törzskönyve? Mert szerintem elég szép ahhoz, hogy elvigyétek kiállításra.Bár ez csak az én véleményem.Nem vagyok nagy Vizsla szakértő.Inkább a kicsi kutyákról tudok sokat.
örömet, boldogságot, egészséget a kutyusnak, és Neked is!
bár mindenki ilyen szépen nevelné a kutyáját.
nem vagyok nagy vizslás, de csodaszép kutyus és olyan büszke, egyszerűen tökéletes:)
Nekem 3 magyar vizslám van. Öregkoromra majd weimari-t szeretnék. :)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!