Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a Magyar Vizsláról?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból Őszintén mit gondoltok róla!Sok választ várok! [link]
2010. nov. 24. 20:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát én nem vagyok egy vizsla szakértő, de szerintem szép. Nekem legalábbis tetszik :) Hogy hívják?
2010. nov. 24. 20:44
 2/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagy vizslás vagyok, gratulálni tudok a kutyushoz!

Nagyon szép fejformája van, testalkata is erről a képről nézve fejlett, szép izomkockái vannak, látszik hogy szín izom a kutyus :-) A lába egy kicsit kifelé áll a képen, hogy megállapítsam, hogy ez most véletlenül rossz leülés, vagy más gond, ahhoz látnom kéne, de nem hiszem hogy gond lenne, az enyém is szokott néha ilyen hülyén leülni.

Egyébként szép kutyus, izmos, a feje, fülei is nagyon aranyosak, arányosak a kutya méreteihez a testrészei!

Gratulálok hozzá, és sok örömet kívánok nektek együtt!

Egyébként mennyi idős?

2010. nov. 24. 20:45
 3/15 A kérdező kommentje:
A neve Mafi(mafla mafi)És 3 éves múlt október 23.-án!
2010. nov. 24. 20:48
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem vagyok valami nagy szakértő,de szerintem szép kutya. Látszik rajta,hogy foglalkozva van vele,ápolt,elégedett.
2010. nov. 24. 20:49
 5/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon szép, Jó kiállású kutyus!Látszik rajta, hogy izmos, szép a testfelépítése.Igen előzőnek igaza van, a lába tényleg egy kicsit kifelé áll.de az én kutyulim is szokott ilyen nagyon furcsán ülni.

Jó izmos, de viszonylag karcsú.

Milyen idős? Hogy hívják?

Van törzskönyve? Mert szerintem elég szép ahhoz, hogy elvigyétek kiállításra.Bár ez csak az én véleményem.Nem vagyok nagy Vizsla szakértő.Inkább a kicsi kutyákról tudok sokat.

örömet, boldogságot, egészséget a kutyusnak, és Neked is!

2010. nov. 24. 20:50
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha tehetném, ilyet választanék!
2010. nov. 24. 20:54
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem vagyok nagy szakértő, de azt meg tudom állapítani, hogy szép kutyus. Biztos sokat foglalkozol vele. Gratulálok hozzá.
2010. nov. 24. 21:01
 8/15 anonim ***** válasza:

bár mindenki ilyen szépen nevelné a kutyáját.

nem vagyok nagy vizslás, de csodaszép kutyus és olyan büszke, egyszerűen tökéletes:)

2010. nov. 24. 21:05
 9/15 anonim ***** válasza:

Nekem 3 magyar vizslám van. Öregkoromra majd weimari-t szeretnék. :)

16L

2010. nov. 24. 21:21
 10/15 A kérdező kommentje:
Sajnos kiskorában nem lett letörzskönyveztetve!Köszönöm a pozitív vissza jelzéseket ezentúl még szebbnek fogom látni a kutyámat!!!Amúgy a lába nem áll kifelé csak most ez ilyen csámpásra sikerült!
2010. nov. 24. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!