Milyen kutya való nekem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!!!
Olyan kutyát szeretnék ami értelmes és vidám.
Munka után bármennyit tudnák vele foglalkozni,és hétvégén is. Lehet nagy energiáu kutya is. És szerintem benti-kinti kutya lenne. De északára biztos hogy bent lenne. Félhosszú vagy rövidszörü jó lenne. Kérdezetek ha valmit kifelejtettem. Köszi a válaszokat!!!
2009. jan. 14. 17:11
11/14 anonim válasza:
Szia! A spánielt ajánlom :) Ha ezt a fajtát választod, különösen a fülére figyelj, mert hamar begyullad. Ámbár, ha nagyon elvarázsol, akkor a labradorral jársz a legjobban, hiszen ahogy olvasom első-kutyás vagy! Semmi viselkedési probléma nincs benne, a farka állandóan jár, boldog, végtelenül optimista, mindenkinek örül, nem harapós, nem ugatós. Igen, a nagy termetű kutyák közé sorolják, de ha meglátsz egy kölyköt, úgyis elvarázsol. Nekem van egy nagyon okos, értelmes szuka labim, egyszerűen imádom! Járunk suliba, és nyolchónapos korában nyert engedelmességit, holott ő volt a legfiatalabb. Biztosan jól járnál vele! Arra viszont vigyázz, hogy hatalmas a mozgásigénye, és kis urvarban nem érzi jól magát!
12/14 anonim válasza:
Szerintem minden fajtából van ilyen is, olyan is! Nem lehet őket egy kaptafára tenni! Miért nem mész el egy kutyamenhelyre és amelyik megtetszik, kedves, szimpatikus, nem túl ronda! :) Ebben a hidegben szegény kutyusok ott szenvednek a ketrecekben.....:( Mindenki csak a fajkutyákért van oda, pedig a keverékekkel sokkal kevesebb gond van.
Sok szerencsét!
14/14 csaba1974 válasza:
Ha "nagytestű" akkor goldi v lablador ha nem akkor spániel beagle de szetem mindenféle képpen vadász kutya v a jól bevált colli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!