Melyik kutyafajta az, ami számodra nem kutya?
Bocsi de most az volt a kérdés, hogy szerinted melyik kutya nem kutya vagy melyik ronda?
Mindegyik kutya, kutya, a 20 centistől az egy méteresig. De sokan nem értik meg, hogy annak is van valami oka, ha valaki zsebkutyát tart. Nem biztos, hogy csak felvágásból csinálja. Lehet panelban lakik és nem akarja a nagy testű kutyákat kínozni. Jobban elítélem azt ha valaki a másfélszobás lakásában tartja a két német juhászát, az csak állat kínzás. Az ilyen inkább tartson kisebbet. De tudom mint halottnak a csók, csak akkor fogtok, valaha erre ráébredni, ha egy 20 centis csöppség majd a szemetekbe néz. Arról, ők nem tehetnek, hogy egy két p*csa csak kellék ként néz rájuk, mert megy a cipőjükhöz. Az nem a kutya hibája.
Az meg hogy melyik kutya ronda, egyik sem. Nekem melyik nem tetszik? Sorolhatnám, pl a tacskó, mint egy virsli, vagy a pincsi és a mopsz a benyomott orrával, de ott van még a shar-pei, a pitbull, az amstaff stb.
Igaza van annak aki azt írta mindegyik kutya kutya. De hogy mindegyik ember, ember-e? Erről miért nem beszélgetünk?
Nem csak én pontozok. A fakutya szerintem remek poén, csak nem itt.
Egyébként, aki panelben lakik, ne tartson kutyát. Miért is? Mert a kutyának a vérében van a természet utáni vágy. Nekik ott a tengeri malac, amit amúgy is ketrecben tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!