Nem értem az embereknek mért nem jó a menhelyi kutya?!
oké vegyük akkor példának az amstaffot. helyből átugorja a másfél métert..(tehát neki nem akadály a kerítés)a tenyésztő kiad egy szukát, úgy hogy nincs ivartalanítva..a drága gazdi nemfogja ivartalanítani mert HAD ELLJEN EGYSZER legalább visszajön az ára..fogja magát, átmegy a kerítésen a keverék kanhoz..hopp.
Ezt hívják úgy hogy felelőtlen szaporítás ,, HAD ELLJEN EGYSZER legalább visszajön az ára.,,
Vehetünk példának egy nj. is aki átmegy a két méteren is.
Erre mondtam én az állat tartás szabályait.
A tulajnak kell akkor ezt megakadályozni. Akkor meg KELL magasítania a kerítését, máskülönben mebüntetik.
Vagyis ha hozzám átjárkálna a szomszéd kutya, először a szomszéddal beszélnék. Ha ez nem hat akkor viszont felnyomom. És akkor keményen büntetnek.
Egy kutya NEM mehet ki a portáról.
De amúgy meg az ilyen esetekre van kitalálva az esemény utáni amit max. 72 óráig lehet beadni a szukának.
ja. na de eltértünk a kérdéstől...akinek 2, vagy esetleg több fajtatiszta kutyája van 100 ezres kategóriábol, annak most mutatnék valamit: [link]
MÉG MINDIG BÍZIK AZ EMBEREKBEN A TÖRTÉNTEK UTÁN IS.
én csak azt szeretném akinek már van egy fajtatiszta drága kutyája, és szeretne mégegyet , az hozzon menhelyről:( elég egy fajtatiszta szerintem..
kérdező!
Akár hiszed akár nem, egy kutya képes szeretni legyen az tenyésztőtől vagy sem! Mind ugyanúgy fog szeretni és hálálkodni.
igen, így van
egy állat, amelyiknek rossz volt a sorsa nem fog jobban szeretni attól, hogy nagyobb élettapasztalata van, mint egy kiskorától jól szocializált állatnak
nem tudom hogy ennek az ellenkezőjét honnan szedted
most olvasom csak kérdező a soraidat
te mekkora hülye vagy már ne is haragudj
a tenyésztőknek ivartalanítva kellene kiadniuk a kutyáikat???
akkor pár éven belül kihalna az összes fajtának az összes jó géneket örökítő példánya
illetve fölöslegessé válna a kiállítás, tenyésztés is megszűnne, és csak az esztelen, szaporítás maradna csak és kizárólag hibás genetikájú állatokkal
Hogy mondhatsz ilyet hogy egy tenyésztőtől vett kutya nem szerethet úgy mint egy menhelyi?Sértő és általánosító vagy!
Azért vettük a kutyát mert olyat szerettünk volna.Kérlek add meg a lehetőséget ha valaki nagyon szeretne egy fajta tiszta kutyát akkor hadd válasszon olyat:)
Remélem nem kérek túl sokat.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!