Nem értem az embereknek mért nem jó a menhelyi kutya?!
"Undor fogott el mikor a youtuben Olyan videóba botlottam!!Azt ne keverjük ide."
Milyen videóba? Mit ne keverjünk ide? Értelmetlen, felesleges agresszióval teli választ írtál!
"Két kutyám van már jópár éve, amelyek kiskoruktól nálunk vannak(nem pénzért vettem Őket!!)de azoknál ha jobban szereti valaki a gazdáit az hazudik!"
Olyanért kritizálod a másikat amit nem is ő hanem te teszel!
Te bizonygatod, hogy a te kutyáid a legjobbak és senkié nem szeretheti a gazdáját, mert ha valaki azt állítja akkor hazudik! Ezt kikérem magamnak a többi kutya tulajdonos nevében!(lehet menhelyi vagy családban nevelt, teljesen mindegy)
Hát te aztán nem semmi vagy, most én fogom mindjárt tökön szúrni magam....
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:21
Igy korrekt,de akinek írtam az-ha visszaolvasol-azt forszírozza hogy NEM ÉRTEM MIÉRT NEM JÓ A MENHELYI KUTYA?!---mivel azonos (szerintem)a kérdésfeltevővel!Az itt hozzászólók közül csak vele és a csak és kizárólagos MENHELYI kutyaszeretetével van bajom.
Nem az agressziv videókra gondoltam hanem a túláradó szeretetről szólókra!!Ez a része ami a számomra már tulzásszámba megy(undoritó!!)!!(aki igy sem érti az kérdezze meg priviben és küldöm a linkeket!!)Ezért meg nem tudom sem tisztelni sem megérteni,mert ha ezt a fajta "szeretet"-et hinti a fiataloknak az szerintem ártalmas a mentális fejlődésükre.
Bocs ha Neked cimeztem,de azt hiszem a többiek inkább kötözködéssel mint érveléssel akarnak jobb belátásra bírni.Pedig azonkivűl hogy a saját véleményemet elmondtam nem állt szándékomban senkit megbántani!Az önvédelemhez meg jogom van,hameg nagyobb pofont adok vissza mint amit kapok,az attól van hogy nagy a kezem.Bocsi
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:15
Ne forgasd ki a szavaimat!Nem azt irtam!Csak arra akartam vele utalni attól még hogy nem lelkileg és testileg agyonnyomorgatottak még nem rosszabb mint amelyiket az élet meggyötört!!Ennyi-nem több és nem kevesebb!!
A tökönszúrásos kiszólás meg az enyém és ne koppintsd le!!Sza.jál magadnak szólást és azt szopogasd!!(így szokták mondani!!)
Csakhogy te nem a 11.21 esnek adtál pofont, hanem nekem és nem hiszem, hogy én bántottalak volna!
Ha pedig te pofozkodsz ne csodálkozz ha neked is lekevernek egyet!
"akinek írtam az-ha visszaolvasol-azt forszírozza hogy NEM ÉRTEM MIÉRT NEM JÓ A MENHELYI KUTYA?!---mivel azonos (szerintem)a kérdésfeltevővel"
nem vagyok azonos a kérdésfeltevővel és nem írtam, hogy NEM ÉRTEM MIÉRT NEM JÓ A MENHELYI KUTYA"
Olvass vissza te milyen kommentre mit írtál!
Az előző vagyok ! Te a 8.47 es kommentemre támadtál!
14.19! Te is szopogathatnál valamit, van is egy ötletem, hogy mit! A tökön szúrod magad meg nem olyan nagy duma, hogy le kellene védened!! Összevissza irkálsz és azt sem tudod kinek, ráadásul értelmetlenül, alig lehet kibogozni!
Neked csak az a lényeg, hogy embereket összeugrassz és kötekedj mindenkivel! Ezért jössz ide!
,,nincs tapasztalatom mindkét téren? hmm tényleg nemfogok venni soha tenyésztőtöl kutyát. ,,
Ezért hiteltelen amit írogatsz.
Te a neveléssel példázol. Ám én nem a neveléssel kapcsolatban írtam.
Képzeld a szomszédba nem rég született egy baba, és állandóan hallom ahogy sír. Biztos mert nem foglalkoznak vele. Bár nekem nincsen gyerekem, de én ezt biztosan állítom.
Szal ez éppen olyan.
Amúgy meg nekem a tenyésztőtől való kutyámmal alig foglalkoztam, mégis van egy vizsgája, és neki köszönhetem az életemet is. Mert sajnos egyszer rám támadtak baltával az utcán, és Ő védett meg. Pedig nem tanulta.
Pusztán csak annyira szeret, hogy az életét is adná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!