Nem értem az embereknek mért nem jó a menhelyi kutya?!
"olyanok vagytok mint a cigányok,akkor van nagy szátok ha sokan vagytok!!"
Ezek lennénk mi és egész pontosan kik azok a "ti", mert én úgy látom igencsak egyedül vagy!
Nyugodtan vissza vonhatod, én nem leszek sem nagyobb az elismerésedtől , sem kisebb a sértegetéseidtől!
"pofáját tépi hanem tud gondolkodni"
Itt senki nem a pofáját tépi, mert nem pofánk van és gondolkodni is szoktunk, én legalább is igen, főleg mielőtt ide írok, javaslom ezt neked is!
: ma 11:41--Már ne is haragudj,de elég hülye lehetsz ha egyedül nekimész egy vérszomjas kutyafalkának!!Attól még ha úgy érzed hogy igazad van,még megkéne nézned ki előtt mondod ,vagy ne csodálkozz ha lekiabálják a fejedet!!
Tudod hogy mondják itt somogyban?:::Ki kutyával(vagy kutyással) köstörtög annak bot legyen a kezében!!
Jobb ha ehhez tartod Magad Te Nagyon Hülye!!
Senkit nem neveztem cigánynak és mivel tisztelem a cigányokat(amelyik megérdemli!!)azért kértem elnézést a hasonlatért! -
Na azé mondom-minket haggyá ki a pofázmányodból kutyapecér!!!
Mindkét előttem szóló komment megnevettetett!
:-))
Igazuk van!
Ma12-15::"Ezek lennénk mi és egész pontosan kik azok a "ti", mert én úgy látom igencsak egyedül vagy! "
Kedves halványemlékezetű kérdező --olvassd vissza a kérdésre adott válaszokat és ott mintha nem mindenki Neked tapsolna!
Elkiabáltatok mindenkit,de ha látják hogy nem mindenki gyagya,csak a hangosabbak-akkor visszatérnek!!
Ha az igazat mondod azt úgyis meghallják-minek kéne kiabálni!!
"Elkiabáltatok mindenkit,de ha látják hogy nem mindenki gyagya,csak a hangosabbak-akkor visszatérnek!!"
Tehát mi elkiabálunk ( ez is egy nagyon értelmes szó), akkor ők látják, hogy nem mindenki gyagya és ők visszatérnek? Kik? Próbálj meg értelmesen írni, ha lehet!
Kik?---?? Hát mondjuk Te Kedves értetlenkedő,okoskodó,mindenkit piszkáló,mindent félremagyarázó ,uszitó ,menhelyek réme!!Ha rádnéznek a kutyák biztos csendesek lesznek, és alázatosak ,mivel a fenye nagy jóindulat bizti az arcodra lehet írva!!
Fogd már föl-ha valakinek nem lelkitárs kell, hanem igazi kutya,-ami be tudja tölteni amire predesztinált-, az attól még lehet normális!!
Ha ennyire jótét lélek vagy és mindenképpen segiteni akarsz egy élőlényen akkor miért nem a fajtársidat preferálod??Mert aki aberrált az Te vagy és nem én!
Vagy normális ha éhező gyerekek vannak,te meg a kutyák megmentésén agonizálsz??Oda kell adni Őket a kínaiaknak és akkor mindenki jól jár!!Kínában úgyis krónikus kutyahiány van!!
Fajtársnak akkor itt vagyok én! Jössz itt a éhező gyerekkel? Mi vagy te Teréz anya, abból a fajtából akik a kutyákat mert korcsok megetetné a Kínaiakkal, te mekkora egy sötét prosztó vagy!!
Olyan egyszerűen és idiótán írsz, hogy az hihetetlen, nagyon sötét vagy és remélem a kommented senki nem törölteti, hogy ez mindenki számára látható legyen!
Erőlködsz itt mint egy fába szorult féreg, de hiába....
Tehát én elkiabálok és én látom, hogy nem mindenki gyagya és én visszatérek?:-))))És ennek van értelme is ugye?
Biztos én vagyok a Terminátor!!! :-)))
Éhező gyerekek? Te mit teszel értük? Gondolom ott is lenne hasznos és nem hasznos éhező gyerek! Biztos megoldanád a problémát hasonlóan mint a Kínai megoldással.
Engem ne oktasson ki olyan ember aki kutyákat dobna oda a szakácsnak!
Most már én is hányok tőled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!