Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem értem az embereknek mért...

Nem értem az embereknek mért nem jó a menhelyi kutya?!

Figyelt kérdés
Oké megvesznek egy bizonyos fajtát, mert a fajta szerelmesei , és kiállításokra akarnak járni vele stb...de a kiállítás mértjó a kutyának? annak csak a gazdi örül..meg hogy a border az aglity királya...én ebben nem is kételkedem. de keverék is tud olyan ügyes lenni mint egy border. Én nem aztmondom , hogy ne vegyenek az emberek tenyésztőtöl kutyát..csak ha már van nekik egy fajtatiszta akkor mért akarnak mellé mégegy ugyanolyat pl? mértnem mennek be menhelyre egy régóta bent lévő , szomorú kiskutyáért?szegény a rácsok mögött éli le az életét..nagyon is megtehetném , hogy 100 ezres kutyát vegyek..és bizony van olyan fajta amiért oda-vissza vagyok....mégis inkább menhelyről fogadtam be , immár a negyedik kutyámat...amit tenyésztőnél költöttem volna 1 !! KÖLYÖKRE , abbol 1 évig eltudom látni a menhelyes kutyáimat. Mindenki felvan háborodva a menhelyeken , de segíteni azt már nem.Meg jajj olyan szomorú vagyok ha egy sintéres kutyát látok ilyen hirdetéssel: még 2 hét az élet , fogadj örökbe kérlek ! és másnap elmegy , vesz 100 ezerért egy kutyát..de azért ő jajjde szomorú..én 3 kutyát mentettem meg altatás elől, a 4. pedig agresszív és kezelhetetlen volt amikor hozzámkerült , mert a gazdája ütötte verte a láncon...ma már úgyszeret engem , ahogy egy tenyésztőtől vett kölyök sosem szeretne. Miért nem éri meg nektek a menhelyi kutya?
2010. nov. 20. 18:24
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/187 anonim ***** válasza:
9%

"olyanok vagytok mint a cigányok,akkor van nagy szátok ha sokan vagytok!!"

Ezek lennénk mi és egész pontosan kik azok a "ti", mert én úgy látom igencsak egyedül vagy!

Nyugodtan vissza vonhatod, én nem leszek sem nagyobb az elismerésedtől , sem kisebb a sértegetéseidtől!

2010. nov. 21. 12:15
 112/187 anonim ***** válasza:
9%

"pofáját tépi hanem tud gondolkodni"

Itt senki nem a pofáját tépi, mert nem pofánk van és gondolkodni is szoktunk, én legalább is igen, főleg mielőtt ide írok, javaslom ezt neked is!

2010. nov. 21. 12:17
 113/187 anonim ***** válasza:
74%

: ma 11:41--Már ne is haragudj,de elég hülye lehetsz ha egyedül nekimész egy vérszomjas kutyafalkának!!Attól még ha úgy érzed hogy igazad van,még megkéne nézned ki előtt mondod ,vagy ne csodálkozz ha lekiabálják a fejedet!!

Tudod hogy mondják itt somogyban?:::Ki kutyával(vagy kutyással) köstörtög annak bot legyen a kezében!!

Jobb ha ehhez tartod Magad Te Nagyon Hülye!!

2010. nov. 21. 12:40
 114/187 anonim ***** válasza:
64%

Senkit nem neveztem cigánynak és mivel tisztelem a cigányokat(amelyik megérdemli!!)azért kértem elnézést a hasonlatért! -

Na azé mondom-minket haggyá ki a pofázmányodból kutyapecér!!!

2010. nov. 21. 12:43
 115/187 anonim ***** válasza:
75%

Mindkét előttem szóló komment megnevettetett!

:-))

Igazuk van!

2010. nov. 21. 12:47
 116/187 anonim ***** válasza:
80%

Ma12-15::"Ezek lennénk mi és egész pontosan kik azok a "ti", mert én úgy látom igencsak egyedül vagy! "

Kedves halványemlékezetű kérdező --olvassd vissza a kérdésre adott válaszokat és ott mintha nem mindenki Neked tapsolna!

Elkiabáltatok mindenkit,de ha látják hogy nem mindenki gyagya,csak a hangosabbak-akkor visszatérnek!!

Ha az igazat mondod azt úgyis meghallják-minek kéne kiabálni!!

2010. nov. 21. 12:52
 117/187 anonim ***** válasza:
4%

"Elkiabáltatok mindenkit,de ha látják hogy nem mindenki gyagya,csak a hangosabbak-akkor visszatérnek!!"

Tehát mi elkiabálunk ( ez is egy nagyon értelmes szó), akkor ők látják, hogy nem mindenki gyagya és ők visszatérnek? Kik? Próbálj meg értelmesen írni, ha lehet!

2010. nov. 21. 13:56
 118/187 anonim ***** válasza:
78%

Kik?---?? Hát mondjuk Te Kedves értetlenkedő,okoskodó,mindenkit piszkáló,mindent félremagyarázó ,uszitó ,menhelyek réme!!Ha rádnéznek a kutyák biztos csendesek lesznek, és alázatosak ,mivel a fenye nagy jóindulat bizti az arcodra lehet írva!!

Fogd már föl-ha valakinek nem lelkitárs kell, hanem igazi kutya,-ami be tudja tölteni amire predesztinált-, az attól még lehet normális!!

Ha ennyire jótét lélek vagy és mindenképpen segiteni akarsz egy élőlényen akkor miért nem a fajtársidat preferálod??Mert aki aberrált az Te vagy és nem én!

Vagy normális ha éhező gyerekek vannak,te meg a kutyák megmentésén agonizálsz??Oda kell adni Őket a kínaiaknak és akkor mindenki jól jár!!Kínában úgyis krónikus kutyahiány van!!

2010. nov. 21. 14:34
 119/187 anonim ***** válasza:
11%

Fajtársnak akkor itt vagyok én! Jössz itt a éhező gyerekkel? Mi vagy te Teréz anya, abból a fajtából akik a kutyákat mert korcsok megetetné a Kínaiakkal, te mekkora egy sötét prosztó vagy!!

Olyan egyszerűen és idiótán írsz, hogy az hihetetlen, nagyon sötét vagy és remélem a kommented senki nem törölteti, hogy ez mindenki számára látható legyen!

Erőlködsz itt mint egy fába szorult féreg, de hiába....

2010. nov. 21. 14:42
 120/187 anonim ***** válasza:
5%

Tehát én elkiabálok és én látom, hogy nem mindenki gyagya és én visszatérek?:-))))És ennek van értelme is ugye?

Biztos én vagyok a Terminátor!!! :-)))

Éhező gyerekek? Te mit teszel értük? Gondolom ott is lenne hasznos és nem hasznos éhező gyerek! Biztos megoldanád a problémát hasonlóan mint a Kínai megoldással.

Engem ne oktasson ki olyan ember aki kutyákat dobna oda a szakácsnak!

Most már én is hányok tőled!

2010. nov. 21. 14:48
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!