Miért áll ki a kutyám utolsó pár bordája?
Nem olyan rég vettem észre, hogy az utolsó pár bordája kiáll. De nem tudom miért, viszont van, hogy tökéletesen bent áll egyáltalán nem érezni/látni. Meg amikor levegőt vesz így mozog. Ha pl eszik nagyon ki áll. Először arra gondoltam eltörhetett a bordája vagy ilyesmi és rosszul forrt össze. Na de mind a két oldalt ugyan ott az furcsa. Meg egyik ismerősöm megnézte és azt mondta, hogy ez nincs eltörve nem olyan mint az ő kutyájának. (Neki eltört egyszer a bordája még az előző gazdánál akik rugdosták meg ilyenek és amikor már hozzá került akkor össze volt forrva és kis gumó van ott neki)
Ja és nem fáj neki, mert ha hozzá érek nem kap oda nem nyüszít, meg be is tudom nyomni neki (persze nem teljesen benyomom hanem csak úgy megmozgatom és még csak nem is figyel rá) Meg mondom nem mindig áll ki neki. Kis testű kutyáról van szó amúgy és ismerősöm kutyája is kistestű (övé tacsi enyém pincsi) Köszi a válaszokat.
Szerintem biztos lengőborda lesz.
(az előző vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!