Mivel etessek egy olyan kutyát, aki mindent lemozog magáról és folyamatosan kilóg az összes bordája?
Házikosztot változatosan illetve prémium szárazat is szokott enni, de mégsem az igazi.
Tudnátok tanácsot adni milyen tápot, vagy milyen összetételben etessem?
Próbáltam, egész egyszerűen baromi gyors az anyagcseréje, és nagyon sokat mozog is. Nem etethetem egész nap!
Gondoltam, ha összetételmen másképp adok neki, akkor megoldódik a probléma.
Egyébként labrador, fixen 25-26 kiló, szín izom.
Nem fogy, ezt a súlyt tartja, de kiállnaka bordái. Azt gondolom mondanom se kell, hogy folyamatosan fut, és dolgozom is vele. Csak akkor tűnnek el a bordái, ha "szobafogságra" ítélem és alig mozgatom, de ezt nem tehetem vele hosszú távon, és egyébként is elég neki 1 nap és megint előtűnnek a bordái.
17 éve kutyázom, de eddig ilyennel nem találkoztam. Mindig az volt a probléma, hogy dagi a kutya :S
eddig a eukanuba, royal canin, husse, hills munkakutya tápot próbáltuk, illetve mint írtam a házi kosztot.
Munkalabrador, vizslás alkat, szín izom, szemmel látható a bordakosár. Most megint "zongorázni lehet a bordáin" ezért fordultam ide a kérdéssel...
akkor nézz meg egy dokumentum filmet, mit esznek a szánhúzó kutyák...
:)
etesd azzal. tuti, hogy nem fog fogyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!