Mivel etetitek a yorkitokat?
Igazából, nem a márka érdekelne, de persze azt is leírhatjátok, hanem az hogy száraz vagy vizes táppal?
Előre is köszi!
Teljesen jogos 11-18 16:30 kérdése, mivel a yorki is kutya.
És ha nem veszitek észre, kutyaeledelt említetek, ami minden kutyának való.
Pusztán a mennyiség az, ami más.
Tehát van kis- és nagytestű kutya. De a yorki sem eszik mást, mint minden más kistestű kutya, lévén, hogy ő is kutya.
Egyébként a kérdés alapján nem érdekel kérdező, hogy pl. a tacsi, vagy a havanese mit eszik?
A yorki gondolod mást eszik és mást is ürít...?
Gondolom, te is mindig csak azt eszed, ami egészséges és soha semmi finomat.
Vagy neked más főz...?
Nálunk a száraz táp egész nap le van téve a víz mellé,egyébként húst esznek,meg azt amit mi eszünk..a konzewrvet nem erőltetem,hiszen semmi-de semmi tápérték nincs benne.
Nálunk a eukanoba vált be,a royal c-t nem szeretik.Acanát ritkán kapnak,szerintem túl zsíros.De a szárazat amúgy se nagyon szeretik..ha megkívánja egy-egy szemet bekap belőle...de inkább a husi a sajt ami igazán megy:)mondjuk ők olyan picik,hogy egy szál spagettivel is ellennének egy napig:)
Nekem karácsonykor lesz meg a kis yorkim, és Royal Canin Yorkshire Terrier Juniort fog kapni, meg főtt husit , rizst zöldséggel.
A konzervek nem tesznek jót a fogaknak, valamint nem nagyon van belőle jó minőségű, szinte csak víz az egész, ugyhogy konzervet nagyon nem fog kapni a kis csöpp :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!