Mit tegyek már mindent megpróbáltam?! (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
A kutyám egy fél ésves Golden és Labrador keverék elég nagytestű és nem bírok vele! Ha kimegyek hozzá a kerbe ugrál és harapdál (de nem fáj) és ha valamit tanítani akarok neki akkor nem figyek rám már azt nagy nehezem megtanítottam neki, hogy ül és fekszik de van amikor mondom neki és nem csinálja! És mikor sétáltatni viszem nagyon húz és sajnos már egyedül nem is tudom elvinni barátnőimmel szoktam mert olyan erős, hogy nem bírom el behúz a bokorba és ha rászólok se érdekli! Jah és minden kutyát nagyon megugat! Segítsetek, mit tegyek?2010. nov. 18. 14:40
21/22 A kérdező kommentje:
oké köszi majd írom, hogy hogy haladok de attól még írhattok tanácsokat
2010. nov. 19. 15:39
22/22 A kérdező kommentje:
Nagyon ügyes volt ma a kutyám egyik percről a másikra úgy megtanulta azt, hogy marad! És már nem ugrált el se hittem nem tudom mi történt vele! Aztán ráadtam a kertbe a pórázt, hogy ott tanítom sétálni azért viszont nagyon haragudott és csak a póráz után kapkodott úgyhogy le kelett venni róla ez még nem sikerült
2010. nov. 21. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!