Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pitbullt. De honnan?

Pitbullt. De honnan?

Figyelt kérdés

Szeretnék a jövőben egy pitbullt vásárolni de nem tudom honnan vegyek. Előző kutyám egy pit keverék volt egy menhelyről és vannak tapasztalataim nem kell kioktatni, hogy ne vegyek :P Úgy tudom, hogy nem lehet ezt a fajtát tenyészteni (?) Külföldön sem engedélyezik ezt?

Karcsú de izmos kutyára vágyok nekem ez a felépités tetszik.

pl: [link]

[link]

2010. nov. 9. 15:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Sajnos kevés olyan akad, akit Tenyésztőnek lehet nevezni, aki nem csak küllemre, haszon-orientáltan szaporít. Ha még nincs kutyád, én a fajtamentést ajánlom Neked. Ha egy kis időt rászánsz, fajtatiszta, egész jó kutyák közül lehet válogatni, akár kölyköt, akár felnőttet keresel. Sajnos mióta eltörölték a tenyésztést tiltó rendeletet, min. megduplázódott a szaporítás, rengeteg a kidobott vagy rossz tartási körülmények miatt elkobzott pit bull.

[link]

2011. júl. 3. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!