Hogyan tudom meg különböztetni külső vonásaik szerint a két kutya fajt a Pitbullt és sztafordot?
Hát miután a pitbull nem is elismert fajta, ezáltal egységes standradja sincs, szerintem kb. lehetetlen megkülönböztetni őket. Nekem baromira tetszenek, de ahány szakkönyv, annyiféle információ van erről. Van aki szerint az amstaff kisebb, van aki szerint a pit, amúgy meg ugyanúgy néznek ki.
Annyi lehet talán mérvadó, hogy az amstaff ugye a pitbull családiasított változata, szóval amelyik átharapja a torkod, az pit, amelyik labdázik veled, az az amstaff =)
Egyébként pedig kérlek csiszolj a nyelvtanodon, központozás, idegen szavak használata, meg egyáltalán mindenféle téren. Külgyön vazze, pofám leszakad.
Pit:
Marmagasság: 46-56 cm
Testtömeg: 15-30 kg -- az e fölött lévő kutyákat bully pitnek nevezzük:).. kicsit eltúzlozták az oldalon ( ott 30-45 kg- ot írnak)
Staffordshire
Marmagassága: A kanok marmagassága 46-48 cm, a szukáké 43-46 cm.
Testtömege: 20-35 kg
Még mindig azt gondolod , h a pit kisebb ? :)
NEM ugyanaz!
Úgy jön ide,hogy te is hibásan írtad.
FAJ:ló,elefánt,kutya,oroszlán stb.
FAJTA:német juhász,angol telivér,sziámi macska stb.
tehát a FAJon belüli kisebb egység a FAJTA.
FAJtiszta minden kutya,hiszen kutya és kutya párosodásából született,nem pl.kutya és oroszlán szülőktől(a fajok egymás között nem tudnak szaporodni,kivétel néhány genetikailag közel álló faj,pl.ló+szamár=öszvér,ami fajhibrid,elterjedt kifejezéssel "bastard".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!