Hogyan tudom meg különböztetni külső vonásaik szerint a két kutya fajt a Pitbullt és sztafordot?
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 12:38
11/17 anonim válasza:
Még egyszer leírom,hogy értsed:a pitbull FAJTA,és nem mellesleg visszavonták a tenyésztésére vonatkozó tilalmat.
12/17 anonim válasza:
visszavonták? ismét lehet tenyészteni Magyarországon?
14/17 Akiteki válasza:
Még nem vonták vissza, de tervezik.
Nem kötelező érvényű, de pl. a stafford csak fekete pigmentes lehet. Amelyik barna orrú, az biztosan pit. Persze van pit fekete orral is, de staffi nincs barnával.
A staffinak sokkal élesebbek a feje vonalai, nem tudom másképp írni, olyan szögletes. A pitnek inkább hasonlít a feje az almafejre.
15/17 anonim válasza:
De ha látsz egy barna orrú kutyát, amire azt mondják, hogy amstaff, az lehet ám tényleg amstaff, csak hibásnak minősül az orra miatt, és nem mehet kiállításra. Bonyolult dolog ez a kutyázás.
16/17 Akiteki válasza:
Lehet, hogy igazad van, én eddig úgy tudtam, hogy akkor csak pit lehet. Nem foglalkozom a fajtával, nem mélyültem bele.
Csak azt tudom, hogy mikor az amstaffot úgy hirdetik, hogy red nose alomból van, akkor az pit, csak ugye nem meri annak hirdetni a rendelet miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!