Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Yorkshire terrier felnott...

Yorkshire terrier felnott meretet hany honapos kora korul lehet nagyjabol latni?

Figyelt kérdés
Egy 12 hetes yorki gazdai lettunk. Nem szerettem volna minit, jelenleg szinte kereken 1 kg a merleg szerint. Mikorra latszik nagyjabol a vegleges meret? Ez normal sulynak szamit ekkora yorkinal? A legnagyobb o volt az alomban, de igazabol elhanyagolhato volt koztuk a meretbeli kulonbseg.

febr. 18. 21:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy 10 hónapos korukra alakul ki a végeleges nagysága. Ez a törzskönyves vs szapis dolog megosztó.. Barátnőm pomija (tenyésztett, törzskönyv) és 3 évesen meghalt, valószínűleg azért amit írt a 8-as. Tesóm menhelyes kutyái (nyilván szapisak) makk egészségesek, soha nem volt semmi bajuk. Nem a szaporítókat védem, mert megvan róluk a véleményem, de ez a törzskönyves dolog már rég nem az, ami volt vagy aminek kellene lennie. Pénzről szól nekik is ez, mint a szaporítóknak…
tegnapelőtt 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!