Van egy yorkshire terrierem ti milyen kaját adtok neki?
A kérdés és a leírás között semmi összefüggés nincs.....
Az én yorkim főzött kaját eszik, naponta kétszer. Soha nem volt hányás evés után.
Régen én is konzervet, meg kutyaszalámit adtam a kutyámnak, tudod mit mondott az állatorvos? "Nem csoda, hogy hány, ilyen szar kaját én sem tudnék megenni". A kutyaszalámik azok általánosan rossz minőségűek, a konzervből, tápból vannak tényleg jó minőségűek persze, de kutyaszalámi mellett nem tudom, hogy milyen minőségűt veszel neki.
Ha már tenyésztésnél tartunk, akkor had írjam le, hogy nem csak a cél, hanem a tudás is más. A tenyésztő (legalábbis nálam alapvető követelmény) tisztában van a genetikával, ismeri a tulajdonságok, köztük a betegségek öröklődését. Míg a szaporító két ismeretlen genetikai hátterű random kutyát pároztat lesz, ami lesz alapon, addig a tenyésztő tudatosan figyel arra, hogy csak olyan párosításokat csináljon, amiből a kölykök genetikailag a lehető legegészségesebbek lesznek. Csak sok laikus ember valahogy annyira nincsen tudatában a genetika tudományának a létezésével, hogy fel sem merül benne, hogy lehet tudatosan követni és előrejelezni az öröklődő tulajdonságokat, ezért számukra a szaporító és a tenyésztő ugyanolyan genetikai hátterű almokat hoz le.
Pedigree Mini csirkés száraztápot pedigree csirkés alutasakossal keverve.
Csak a csirkét eszi meg.
Ha evéskor csirke van, abból is kap.
Meg még a tejfölt szereti.
Mást semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!