Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 7 éves kis-közepes (kb 10 kg)...

7 éves kis-közepes (kb 10 kg) keverék kutya középkorúnak számít?

Figyelt kérdés
ma 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az akkora kutyák átlagosan olyan 15 évig élnek, szóval igen
ma 19:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen
ma 19:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt mondják, hogy egy kutya év annyi, mint 9 emberi év. Vagyis, egy 5 éves kutya, olyan mint egy 45 éves ember. Egy 7 éves kutya, azért már öregnek számit. mint egy 63 éves ember. sok öreg kutyát ismertem már de mind 10 éves korukban, mint az ember 90évesen hunytak ki. volt olyan, hogy 11, 12, vagy ritkán 13 éves korukig élnek, de olyankor már süketek, csak alszanak, nem úgy mozognak, majdnem életképtelenek. Az én kutyám is 11 évet élt, de az utolsó 9-10 évben már lehetett látni, hogy már tényleg öreg. Nem szökdösött, nem futkosott, hallása legyengült, többet aludt mint ez előtt, nem akart játszani, hamar kifáradt. Az volt a feltünő, hogy nagyon lassu a mozgása, és sokat alszik. Reggel mentem, hogy adjak enni, de már hiába. Meg volt meredve.
ma 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!