Hogy lehet túltenni magam a kutyám halálán?
2 éves volt, egy éve gondoztam jófejségből, mert a szomszéd néni meghalt. Több ezer km-ert lesétáltunk közösen, pórázon, minden nap vittem, nagyon szerettem. Egyszer sétáltunk és egy másik kutya teljes erőből belém futott hátulról, elestem, eltört a bordám és addig meglépett, falun, sajnos elütötték, másnap lett meg.
Egy hónapja volt, de még mindig sírok és nem vagyok túl rajta, nagyon hiányzik. Nem tudom, jobb lesz-e ez valamikor.
A neten nagyon sok tipp van, viszont, ha egyik sem segít, nincs semmi baj azzal, hogy ha felkeresel egy pszichológust, aki többet tud tenni.
Részvétem a kutyus miatt!
Sehogy.
Minden nap gondolok rá többször is,illetve reggel mikor felkelek akkor is sokszor eszembe van és át kell gondolnom érdemes-valamit csinálnom aznap mert annyira felzaklat,megrikat hogy már nincs többé.
Részvétem. Nekem a golden retriever kutyusomhoz kellett 4 év, mire elgyászoljam.
15 évig velem volt, 12 éves koromtól 27 éves koromig, a legfontosabb időszakomban az életemben. Mindenhova vittem, a legjobb barátom volt.
Nekem amik segítettek;
*Sokat beszéltem róla
*Lerajzoltam őt
*Gyertyalang.hu-n szoktam gyertyát gyújtani érte, van emlékoldala,facebook-on is(kinek mi válik be)
*A mai napig gondolok rá
*Jeffrey Moussaieff Masson:
Elvesztett társaink c. könyvét ajánlom.
*Lett azóta egy kutyám, menhelyről. De összeültünk a családdal, és megbeszéltük, tényleg akarjuk-e meg felkészültünk-e rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!