Ki milyen tápot ad a francia bulldogoknak? 1éves kan kutya mancsai között piros foltok jelentek meg, sok tápot kipróbáltunk már de nem enyhült. Természetesen orvoshoz is vittük és fogjuk is,de első körben tápváltást javasolt
Mit eszik jelenleg? Miket próbáltatok eddig?
Nálunk a rovarfehérjés Brit Care és a hipoallergén bárányos Brit Care vált be keverve
bárány rizsről váltottunk, marhára és most szarvast kap. a vad hús is az orvos javaslata. se bőrkaparékot nem nézett, igazából semmit különösebben.bepantent is javasolt hogy kenegessem azzal, de nem tudom egész nap figyelni hogy nyalogatja e.
igazából én sem értem miért nem allergia vizsgálat az első de azt is megmagyarázták valahogy.
Az, hogy sűrűn váltogatjátok a tápokat, a legrosszabb, amit tehettek. Tájékozódj kérlek, mert lejön az írásodból, hogy nem sokat tudsz. Egy új tápnál legalább 1 hónap, mire teljesen átáll a szervezete. Nagyon nem mindegy milyen táppal eteted. Írd le PONTOSAN melyik márka, melyik fajta, melyik íz. Más probléma is jelentkezett? Erős szőrhullás, vakarózás, mancsnyalogatás, fülrázás, csalánkiütés a teste többi részén? Milyenek a foltok, amik a mancsán megjelentek és mikor jelentek meg?
Az allergia vizsgálatot felejtsd el. Csomó pénzt kidobsz rá és fals eredményt fogsz kapni! Ami egyedül ér valamit, az a környezeti allergia teszt.
Ja, és ne az orvos akarja megmondani, hogy mivel etesd a kutyád, mert az állatorvos nem nem ért hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!