Frissen befogadott menhelyi kutya állapotát mivel lehet "felturbózni" ?
Kissé sovány, de amúgy jó állapotban van, csak érdekelne milyen táplálékkiegészítőket lehet adni neki. Kb 2 éves ivartalanított szuka.
Brit Care bárányos rizses tápot és Brit Mono Protein konzervet eszik jelenleg
1. menhelyen alapból is rendszeresen látja állatorvos.
Mintha valami automaták lennétek komolyan, mindenhova ugyanazt írjátok gondolkodás nélkül... Nem érzitek nevetségesnek?
Következő ilyen droid válasz az állatkínzó, már várom...
Szia:)
Én az enyémeknek zooplusról rendeltem immunerősîtő vitamint, illetve a fitocavallo gyógynövénykeverékei közül van egy szőr-bőr-köröm keverék, nekünk bevált. Kb 1-2 hónapig kapták
1-es vagyok.
Azért írtam az állatorvost, mert ismerősöm fajta tiszta kutyát vett magának és rögtön a legdrágább tápokat vette neki. A kutya mégis sz*rul nézett ki.
Elvitte állatorvoshoz és ott derült ki, h hiába a drága táp nélkül egy rakás olyan vitamint és ásványi anyagot nem tartalmaz, ami kellene szegénynek.
Azóta ő főzi a kutya kajáját.
Hús, zöldségek és rizs, ha jól emlékszem.
2-es, akkor is alap, hogy egy új kutyát pár napon belül elvisz az ember állatorvoshoz. Van olyan menhely, ahol tényleg rendes állatorvosi felügyelet van, de ez nem csak erről szól. Az ember bejelenti, a nevére íratja a chipet, kap egy alapos átvizsgálást, amivel az állatorvos is megismeri a jövendő páciensét, hogy honnan indult, és személyre szabott tanácsot kap a gazdi, amit a menhelyi állatorvos (ha van) nem ad.
Ha extra gondos akar lenni valaki, akkor lehet mindjárt egy vérvétellel kezdeni, a fizikális vizsgálat mellett, abból sok minden kiderül. Plusz ha nem volt pl. szívféregteszt (nem csinálnak mindenhol).
Kérdező: alapból jó táplálék, megfelelő mozgatás, nevelés mellett nem kell extra, csak ha konkrétan kiderül valami.
Porcvédő (pl C-11 Complex)
Immunerősítő (pl DmGuard)
Probiotikum (pl Synbiotic)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!