2 éves kiskutya nem akar megismerni. Rendszeresen foglalkozom vele sétáltatom,babusgatom,egyebek,és minden alkalommal mikor meglát csodálkozva nézz rám,és oda jön megszagolni. Orvos nézte a szemét és azt mondta semmi baja Akkor meg mi van?
2 évest írtam nem két hónapost.
Egy pár hónapja vettem ezt észre rajta,hogy valami nem stimmel,de mint írtam nézettem a szemeit dokival és nem talált semmi olyat ami miatt esetleg rosszabbul látna.
Számomra ő kiskutya,még ha kis termetű is.
Örök játékos,sosem fog megkomolyodni szerencsére.
Ja ha nem látna rendesen természetes is lenne,de ez így nem az sőt sokszor meg is ugat,vagy morog rám.
A többi kiméretű kutyánk ilyet nem csinál pedig ők idősebbek,.
Ezért is gondolom hogy valami baj van a szemével.
És az orvos meg félvállról vette.
A kutya az "orrával is lát", és ahhoz nem is kell közelről szaglászni.
Viszont, ha a látásával lenne gond, akkor annak nem az lenne az elsődleges jele, hogy nem ismer meg.
A kutyák elsősorban nem a szemükkel ismernek fel, hanem az orrukkal, a látás másodlagos. Természetes, hogy odamegy hozzád megszagolni, a napodról tájékozódik.
Az, hogy ugat rád, miután te foglalkozol vele, más problémát sejtet, biztos lehetsz benne, hogy megismer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!