Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Marbleshore Aussies Kennel...

Marbleshore Aussies Kennel kapcsán milyen tapasztalatok vannak?

Figyelt kérdés

nov. 11. 14:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Juhászkutyás csoportban tenném fel inkább ezt a kérdést. Nem itt.
nov. 12. 15:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Már több napja láttam a kérdést, de csak most szedtem össze a gondolataim.:) Onnan van a kiskutyám. Igazából elég hirtelen jött, régóta szerettem volna kutyát, csak sem a megfelelő időpont, sem a megfelelő körülmények nem voltak meg, és alapjáraton a border collie tenyészetek közt voltam eligazodott. Aztán, kíváncsiságból felmentem oldalakra, nézelődtem az aussiek között is, és amikor megtaláltam a kutyám hirdetését, már a képről tudtam, hogy ő az én kutyám. Nem tudom mennyire hiszel a sorsban, első látásra szerelem stb, de nekem bejött. Ezután megkezdtem a komolyabb kutatómunkám, végignyaltam kb az összes aussie kennelt, és social mediat, de legbelül tudtam honnan hozom el. Persze elég bátor dolog volt így ismeretlenül belevágni, de nem bánom, hiszen egy nagyon szép, egészséges, a leírásnak megfelelő, barátságos, jól tanítható kutyát kaptam. A kis szépséghibájáról tájékoztatva lettem, és annakellenére, hogy egy telefonhívás, és egy üzenetváltás volt csak az újdonsült társam kézbentartása előtt, egy rendkívül odaadó, lelkiismeretes embernek ismertem meg a tenyésztőt, aki tényleg bármikor segít kisebb-nagyobb problémáimon. :)

A kutyái mind nagyon szépek, és a tartási körülmények is megfelelőek. (annál a kutyaszámnál én fele ilyen jól tudnék talpon lenni)

A jelenleg történt csöngei tragédiánál is nagyon tiszteletreméltó hozzászólásai vannak.

Nem gondolnám, hogy félre tudnál lőni ezzel a tenyészettel. Úgy gondolom, neki tényleg a fajta nemesítése a célja, más sem bizonyítja, mint hogy a tőle származó kutyák gazdáinak mind-mind pozitív tapasztalatai, megnyilvánulásai vannak.

Szerintem hívd, és írj neki nyugodtan, és biztosan szívesen válaszol a kérdéseidre, és kételyeidre, vagy akár rám, én is szívesen válaszolok a tőle származó kutyámmal kapcsolatban :)

nov. 18. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!