Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 11 hónapos Kuvasznak állandóan...

11 hónapos Kuvasznak állandóan fájnak a lábai,illetve sántít. Orvos adott neki injekciót és semmi hatás. Mi lehet akkor baja?

Figyelt kérdés
nov. 12. 21:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
75%
#19 Ó :( Ezért mondtam, hogy ebben az esetben a fater tudta nélkül szöktetném meg a kutyát.
nov. 13. 19:41
 22/24 A kérdező kommentje:

20-s.

Kösz a tanácsot de az apám egyáltalán nem akar neki tápot,mert semmirevalónak tartja.

Csakis a konzervet és a csirke farhátot nézi valamibe na meg aztán csak ere is van pénze.

nov. 13. 20:38
 23/24 A kérdező kommentje:

21-s.

És mégis hova szöktessem el a kutyát mikor nem tudok neki sehol sem helyet.

Nekem nincs házam udvarral,és a kutyára sincs szükségem ,mert ezelőtt volt egy másik nagykutya de az meghalt akit szerettem,de ez egy kuvasz és semmi kedvem vele bajlódni.

Főleg hogy egyre agresszívabb,már nem akar kiengedni az udvarból.

nov. 13. 20:46
 24/24 anonim ***** válasza:
51%
Szurkolók az Állatokért talán tudnak tenni valamit az állatért. Érdemes lehet megpróbálni velük felvenni a kapcsolatot.
nov. 14. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!