Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 11 hónapos Kuvasznak állandóan...

11 hónapos Kuvasznak állandóan fájnak a lábai,illetve sántít. Orvos adott neki injekciót és semmi hatás. Mi lehet akkor baja?

Figyelt kérdés
nov. 12. 21:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%
Én is a tápra gyanakszom. Vagy a porcai vagy a csontjai. 11 hós, növésben van, lehet a csontjai nem tudják lekövetni vagy a porcok nem kapnak elég tápanyagot. Silány a táp, kevés vagy túl sok benne valami.
nov. 13. 07:26
 12/24 A kérdező kommentje:

10-s.

Fater vette,és csak ő tudja kitől.

Annyit tudok hogy volt még 4-5 testvére is ennek a kutyának.

És azokat eladta másoknak a fickó

De nyilván nem tenyésztőtől van 100 ezrekért,hanem 30000 volt az ára.

Oltásai rendezettek,.

nov. 13. 08:38
 13/24 A kérdező kommentje:

11-s.

Tápot nem kap,.

Csak konzervet nyilván nem a 2000 Ft-ost hanem amire futja Apámnak mert ővé a kutya 600-800 Ft,konyhai maradékot,illetve nyers csirke far hátat.

Én sajnálom szerencsétlen állatot,de az Apám fél vállról veszi a kutya baját csak gógyizik rajta mi is lehet a baja de nem tesz érte semmit sem.

Dokit is mi hívtuk ki,és nem Ő.

nov. 13. 08:53
 14/24 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem én már olvastam ilyen kérdést itt gyakorin. Fiatal kutya fájós lábbal. Egyáltalán nem jó, hogy ilyen a lába, biztos, hogy nem normális helyről való a kutya. Én azt mondom, még most add át másnak a kutyát, mert ha már most nem tudod megoldani, hogy orvoshoz eljuttasd, később sem lesz másképp. Ha pedig nem tudod megoldani, nem akarod megoldani, akkor inkább ne tarts kutyát.
nov. 13. 13:34
 15/24 anonim ***** válasza:
81%
Még egy kiegészítés, hogy a konzervben szinte semmi tápanyag nincs. Sajnos amit leírtál, abból szinte semmit nem kap a szervezete. A konzerv mellé kellene kapnia tápot, abban legalább valamennyi tápanyag van.
nov. 13. 13:46
 16/24 A kérdező kommentje:

14-s,.

Fater vette a kutyát és nem én.

De ő meg szarik az állatra,de tovább adni sem akarja.

Én meg sajnálom szerencsétlen,mert csoda hogy még nem nyűszít a fájdalomtól,de egyszerűen nem lehet Apámat meggyőzni hogy vagy vitesse el normális orvoshoz vagy adja át másnak a kutyát aki foglalkozik vele.

Kiadott a kutyáért 40000-t második oltással együtt és vissza szeretné kapni a pénzt,csak ilyen korú kutyáért már nem adnak pénzt,és valszeg ezért is sajnálja másnak átadni.

De így meg az állat bele fog pusztulni a fájdalomba.

nov. 13. 15:29
 17/24 anonim ***** válasza:
80%
Szegény kutya. Én a helyedben intéznék neki egy új otthont, otthon meg előadnám, hogy elpusztult vagy valami (csak hogy nehogy véletlenül megtalálja és zaklassa az új gazdit)
nov. 13. 17:32
 18/24 anonim ***** válasza:
76%
Gondoltam, hogy szaporítótól van. Akkor nem kell csodálkozni. Mellesleg, ha csak konzervet kap, kirohadnak a fogai is. Bár szerintem már mindegy neki. Rokonomék vettek agyonszaporított kutyát, szintén fájlalta a hátsó lábait, aztán kis idő múlva le is bénult.
nov. 13. 17:44
 19/24 A kérdező kommentje:

17-s.

Próbálkoztam kívülállóként sok helyen neki másik helyet találni,még alapítványoknál,fajkutya mentőknél is.

Nincs neki hely sehol sem.

Nyáron kerestek ilyen kutyát,de a fater akié a kutya hallani sem akart a dologról.

Mint írtam átverték vele,mert pireneusinak mondták,de közben kuvasz lett belőle és ő szerinte ez nem kuvasz,de mindenki más szerint az.

És mivel pénzért vette szeretné visszakapni az árát.

nov. 13. 18:31
 20/24 anonim ***** válasza:
61%

Nem kuvasz mert nem fajtatiszta hanem szaporítós, nagyon maximum fajtajellegű. De mindegy is, ehhez szakértő orvos kellene, simán lehet sokféle baja.

Kajához meg annyit, hogy a konzerves szemét helyet érdemes minőségi táppal etetni. Nem olcsó, de ha hosszú egészséges életet akartok, csak ez van.

nov. 13. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!