11 hónapos Kuvasznak állandóan fájnak a lábai,illetve sántít. Orvos adott neki injekciót és semmi hatás. Mi lehet akkor baja?
10-s.
Fater vette,és csak ő tudja kitől.
Annyit tudok hogy volt még 4-5 testvére is ennek a kutyának.
És azokat eladta másoknak a fickó
De nyilván nem tenyésztőtől van 100 ezrekért,hanem 30000 volt az ára.
Oltásai rendezettek,.
11-s.
Tápot nem kap,.
Csak konzervet nyilván nem a 2000 Ft-ost hanem amire futja Apámnak mert ővé a kutya 600-800 Ft,konyhai maradékot,illetve nyers csirke far hátat.
Én sajnálom szerencsétlen állatot,de az Apám fél vállról veszi a kutya baját csak gógyizik rajta mi is lehet a baja de nem tesz érte semmit sem.
Dokit is mi hívtuk ki,és nem Ő.
14-s,.
Fater vette a kutyát és nem én.
De ő meg szarik az állatra,de tovább adni sem akarja.
Én meg sajnálom szerencsétlen,mert csoda hogy még nem nyűszít a fájdalomtól,de egyszerűen nem lehet Apámat meggyőzni hogy vagy vitesse el normális orvoshoz vagy adja át másnak a kutyát aki foglalkozik vele.
Kiadott a kutyáért 40000-t második oltással együtt és vissza szeretné kapni a pénzt,csak ilyen korú kutyáért már nem adnak pénzt,és valszeg ezért is sajnálja másnak átadni.
De így meg az állat bele fog pusztulni a fájdalomba.
17-s.
Próbálkoztam kívülállóként sok helyen neki másik helyet találni,még alapítványoknál,fajkutya mentőknél is.
Nincs neki hely sehol sem.
Nyáron kerestek ilyen kutyát,de a fater akié a kutya hallani sem akart a dologról.
Mint írtam átverték vele,mert pireneusinak mondták,de közben kuvasz lett belőle és ő szerinte ez nem kuvasz,de mindenki más szerint az.
És mivel pénzért vette szeretné visszakapni az árát.
Nem kuvasz mert nem fajtatiszta hanem szaporítós, nagyon maximum fajtajellegű. De mindegy is, ehhez szakértő orvos kellene, simán lehet sokféle baja.
Kajához meg annyit, hogy a konzerves szemét helyet érdemes minőségi táppal etetni. Nem olcsó, de ha hosszú egészséges életet akartok, csak ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!